En liten titt hos Familjen Sandstorm

För ett tag sedan presenterade vi ett hus där Familjen Sandstorm bor. Jag tänkte att ni skulle få en liten insikt om hur de har det i sitt hus nuförtiden!
 
 
Mamma Amanda är arbetslös, och det verkar inte ens gå att hitta ett jobb som städare. Istället tillbringar hon dagarna i soffan med TV-tittande. Den enda gången hon rör på sig är för att laga mat till sina älskade döttrar(själv äter hon knappt något). Hon försöker trots allt vara en bra mamma.
 
 
Lynn är dock inte så tacksam över att mamman försöker vara snäll. Lynn är nästan alltid arg på morgonen, frukosten äter hon hellre på sitt rum än med de andra.
 
 
Diska klarar också Helena av, även om hon ofta ber om hjälp med disken av Amanda eller Lynn.
 
 
Även om hon kollar vad det finns för jobb varje dag, hittar hon inga som passar henne. De jobb som finns kräver utbildning, och det har inte Helena.
 
 
Amanda tycker att skolan börjar bli tråkigare och tråkigare, men Amanda försöker hålla intresset uppe och prestera så bra som möjligt, eftersom hon vet hur det gick för Helena.
 
 
Amanda tycker dock schack är kul och är en av de bästa i sin klass.
 
 
Lynns stora intresse är musik, och det är ett yrke inom den grenen hon tänker sig efter studenten.
 
 
Lynn går också i en musikklass, och på så sätt har skolan blivit rolig igen enligt Lynn. Hon gör därför läxorna flitigt.
 
 
Lillasyster Amanda försöker ofta föra ett samtal med sin syster, men får bara en sur min tillbaka.
 
//Rolo