Blondiner i Bridgeport - Större Familj

 
Lägenheten var bra, nu har vi ju snart bott här hela hösten. Vintern kommer snart, och med det allla sjukdomar. Jag har ju redan hunnit vara sjuk... Och nu tror jag att Katrina kommer bli det, hon har haft ont i magen så länge nu.
 
Hänt senast: Familjen flyttade från sin nuvarande lägenhet till en betydligt större och börjar nu komma i ordning i Bridgeport.
 
 
En dag på stan såg Kaylie kändisen Lola.
-Är det... Lola! utbrast Kaylie.
-Vad tror du? sa hon snäsigt. - Jag trodde man skulle vara allmänbildad nog att känna till mig!
-Det är klart att jag känner till dig, Lola... Men skulle jag kunna få en autograf?
-Kör till då, fräste Lola, skrev autografen och gick sedan därifrån.
 
 
En dag på jobbet får Katrina reda på att hon fått en befodran till VD, vilket är hennes livslånga önskan. När hennes chef kom med beskedet log han under hela tiden:
-Katrina, du har fått en befodran till VD här på företaget!
-Men gud, är det sant? frågade hon förvånat.
-Ja, det är väl höst och inte första april? smålog chefen.
 
 
Som sagt har Katrina inte mått så bra på sistone... Hon kräks jämt och ständigt och stör resten av familjen när hon springer upp på natten. Kaylie är den som störs mest:
-Kan du inte bara hålla tyst! Du ska inte flytta in här och tro att du är nåt!
Det är vad familjen får höra numera på nätterna.
 
 
Det visar sig vara något annat än sjukdom. Katrina är gravid med hennes och Gustavs barn! Tur att hon funnit få en befodran, för nu kommer ledigheten att vara länge.
-Är det sant? frågar Gustav när hon berättar. Katrina bara ler.
 
 
För att underhålla sig på dagarna har Katrina gig med sitt band. Hon är duktig på bas, precis som hennes kompis är duktig på trummor. Det låter riktigt bra redan, kämpa på!
 
 
Familjen har skaffat en butler vid namn Camilla, vilket är skönt för Katrina nu under graviditen. Hon hjälper till me det mesta: laga mat, städa och ge Katrina massage.
-Säkert att jag inte ska hjälpa till mer? frågar Katrina empatiskt.
-Nej, det är mitt jobb, säger Camilla neutralt och tar ut soporna.
 
 
En natt på balkonen får Katrina plötsliga värkar.
-Gustav! vrålar hon, men kommer sedan på att Gustav är på jobbet. Hon skriker all världens väg, och tillsut kommer butlerna Camilla och ringer efter en ambulans.
-Vad är numret, frun? frågar hon.
-112! skriker Katrina desperat.
 
 
Ambulansen hinner inte fram innan bebisen kommer. Som tur är har Camilla medicinkunskaper från tidigare karriärer och hjälper till.
-Det är en pojke, berättar hon leende. - Men vad ska han heta? frågar hon.
-Som... min pappa, mumlar Katrina.
-Och vad heter han? frågar Camilla tålmodigt.
-E...lias, svarar hon trött.
Så det står alltså klart. Barnet som ska ta över arvet efter kändisfamiljen får namnet Elias.
 
//Ida

Plumbots Fakta

Glad Halloween på er! Fått några spökbesök än? Eller kanske Plumbotbesök... Om inte tänkte vi ge er det, detta är nämligen vårt Plumbotinlägg!
 
 
Skapa en Plumbot
 
För att skapa en Plumbot måste du vara nivå 1 i Botfärdigheten. För att komma upp i den här färdigheten går du till botskaparstationen där du väljer "Designa naniter". Vad är en nanit då? Naniter kommer du behöva när du sedan ska skapa olika egenskapsship till din Plumbot.
 
-
 
Okej, är du nu nivå 1 i Botfärdigheten? Bra, då är det dags att skapa din Plumbot! Det är faktiskt väldigt lätt - Det ända du behöver göra är att klicka på botskaparstationen. Där väljer du alternativet Skapa en Plumbot, vilket kostar 250 §. Nu kommer du in i Skapa en bot, där du kan anpassa, kön, namn, huvud, kropp och armar. Boten kan i princip se ut hur som helst!
 
 
______________________________________________________________________________________
 
 
Livet med en bot

För att anpassa din bot efter ditt tycke ger du den egenskapsship. Dessa gör du också i botskaparstationen med hjälp av naniter och saker från botaffären som du hittar via kartrevyn. För att få in shipet i botten ska du ha shipet i din katalog och sedan klicka på boten.
 
Det finns många olika typer av ship, allt för att anpassa boten efter dina behov. Några få exempel är stålkock, allt-i-ett bot och självmedvetande. Dessa ship kan göra att boten tar t.ex eget intiatvi till att städa, ta hand om barn, laga saker och så vidare. Detta gör livet enklare för ditt hushåll!
 
_____________________________________________________________________________________
 
 
Köp en plumbot

Plumbotar finns också att köpa i botbutiken. Där har de flesta redan plats för många egenskapship(man kan uppgradera så att botsen kan ha olika många) och av bättre kvalitet än vad de har när din sim skapar den. Botarna går att köpa för en rimlig summa pengar - en bra souvenir att ta med hem!
 
_________________________________________________________________________________________
 
 
Behov

Plumbotar har från början två behov: Batteriladdning och Underhållning. Genom att få olika egenskapsship kan Plumboten låsa upp behöven Umgänge och Kul. Genom att hålla muspekaren över mätaren kommer du se vilka egenskapsships om krävs.
 
Om din Plumbot är för trött kommer den inte kunna utföra sysslor lika lätt. Om du inte har en laddningsstation kan du låta din Plumbot "slanga" energi från tekniska prylar för att ladda upps sig själv.
 
_____________________________________________________________________________________________
 
Frågor? Ställ dem i kommentarerna!
 
//Rolo

In i Framtiden Recension

Så var det dags igen. Ännu en expansion har utkommit. Och inte mindre än..
 
 
Ännu ett nytt spel har kommit ut; In i framtiden. Spelet låter dina simmar resa in i en framtid som påverkas av simmarnas val i livet. Till spelet kommer en hel del nya högteknologiska saker; något som definitivt är ett plus. Det märks att Maxis och EA varit kreativa och tänkt på hur livet i framtiden skulle kunna se ut. Världen, som heter Oasis Landing, är en simverison av Huvudstaden Panem I Hungerspelen, och kan vara i tre olika versioner:
 
-Normal
-Utopisk
-Dystopisk
 
Första gången simmarna åker till framtiden är den i det normala läget, men detta kan justeras med hjälp av en färdighetspoäng i färdigheten Avancerad Teknik. Denna färdighet tränas upp genom att simmarna använder framtidens föremål.
 
_____________________________________________________________________________________________
 
 
Att ta sig till framtiden? Det är inte så svårt som det låter. Du behöver bara undersöka framtidsportalen. Portalen kommer att dyka upp i din stad om du har expansionen installerad. Annars kan du bara köpa den för 725 §. När portalen är undersökt kommer det dyka upp en person som berättar om framtiden, och sedan kommer du kunna åka dit!
 
När du kommer till framtiden är du på basstationen. Där kan du bo och utforska framtiden. Men ut i fall att du skulle vilja, kan du alltid flytta via telefonen till ett nytt hus. Du kommer också få det berättat för dig var dina ättlingar bor. Om du missar det kan du alltid leta upp dem via en ikon i kartrevyn, eller via tidskalendern som finns vid katalogen. Om du åker tillbaka till framtiden kan du se att ättlingarna har ändrats, på grund av att du till exempel fått ett barn till sedan senast....
 
_____________________________________________________________________________________________
 
 
Plumbots är den nya övernaturliga varelsen till In i Framtiden. Dessa kan programmeras med många olika egenskapsship. I prrincip allt i Oasis Landing görs av Plumbots, precis som det skulle kunna vara i framtiden!
Eftersom plumbots är ett så stort område, skriver vi mer om dem i ett ordentligt inlägg.
 
____________________________________________________________________________________________
 
 
Så, sammanfattningsvis, vad tycker vi om In i Framtiden? Vi tycker det är ett väl gjort spel som är en av de bästa hitills. Vi kan förstå att alla har varit skeptiska till det - men vi blev glatt överraskade! Spelet överraskar verkligen! Alla saker man kan göra är så roliga; spela elektronisk harpa, göra plumbots, åka flygande tåg, åka jetpack, flygande vindkniven(som en surfarbräda...). Det rekommenderas verkligen!
 
                                                   
 
Har ni några frågor? Ställ dem i kommentarerna!
 
 
//Rolo och Ida