Nedladdningstips: Supercoolt rum

Hittade detta när jag surfade runt på nedaddningar och tycker bara att det är supercoolt så jag tänkte därför demonstrera det! Här har ni det mycket fina rummet:
 
 
 

~~Kattlegacy: Del 3~~

Hänt senast: Evena dejtade killar. Hon började också på sitt nya jobb som arkitekturformgivare.
 
Japp, då har vi kört lite kattlegacy igen! Inlägget innehåller bland annat kärlek och övernaturliga varelser. Som ni märker så har vi även lagt in vad som hände senast i toppen av varje inlägg, för lite om vad som hänt sist :D
 
 
En regning fredagkväll passar Evena på att göra rent kattlådan. Allt för att glädja sina älskade små kissemissar.
De bryr sig emellertid inte, de tar detta som en naturlig del av livet!
 
 
Även om det är bortskämda är de ändå duktiga nog för att släpa sig bort till de lilla klödträdet som räcker gott och väl för de mycket små kattungarna.
 
 
Evena testar sina matlagningsskillz och gör en höstsallad, en maträtt som det i princip inte går att misslyckas med, den kan ju inte brännas! Den blev okej i alla fall, bortsett från att paprikan smakae lite gammalt, men det kan man ju tåla.
 
 
Evena har börjat dejta också, och den som kommer över är Björn Elander som hon verkar tycka om.
 
 
Efter en hel kvälls pratande är dey tyvärr dags för honom att gå, men då han kommer tillbaka nästa kväll tar Evena mod till sig och friar. Björn tackar givetvis ja, och de planerar ett lyckligt liv tillsammans.
 
 
Sista kvällen Björn kommer tillbaka äger ett privat bröllop rum, eftersom Evena inte orkar med några ståra evengemang. Likaså Björn, men att gifta sig utanför ytterdörren funkar alldeles utmärkt!
 
 
Björn visar sig faktiskt vara trollkarl, och visar prov på sina magiska kunskaper när han trollar fram ett guldäpple som han överlämnar till sin stora kärlek Evena.
 
 
Björn får även en omstajling, lite kortare klippt hår tillsammans med mjukiskläder, en stil som han verkligen trivs i, och den är minst lika uppskattad av Evena.
 
 
Undrar vad som menas med det här?
 
 
Eftersom familjens budget är stram bestämmer sig Björn för att skaffa ett jobb. Eftersom han förvånansvärt nog har en VG-Examen i företagskunskap från Universitetet bestämmer han sig för att jobba som lärare och får börja redan på nivå tre, nämligen vikarie.
 
 
Dags att plugga lite då, tillsammans med sin oerhört spännande bok om dektektiven Sherlock Homes.
 
 
En hjort galopperade förbi familjens hus, men stannade inte länge. Den skulle visst ut på nya äventyr.
 
 
Jag undrar vad hon gör i soptunnan?
 
 
Dags att gå på lektion i trädgårdsarbete! bestämde sig Björn för. Så han tog sin lilla kvast och flög till vetenskapsanläggningen.
 
 
Sen bar det av med skotern hem, efter att ha lärt sig en hel del bra saker om trädgårdsarbete.
 
 
Och dessa kunskaper måste man förstås använda, så Björn anlade en liten trädgård utanför familjens hus!
 
//Rolo

Rolos Rika Familj Del 26

Äntligen, tänker ni. Rolos Rika Familj har ju som sagt inte kommit upp på väldigt länge, men igår när Ida var här tog vi oss friheten att spela, tja vi kanske inte behöver gå in på detaljer, väldigt länge var det i alla fall, så nu har vi nog inlägg för år. Denna gång när vi möter familjen så bär dey av till Kina ^^
 
 
Viktoria jobbar väldigt mycket, och hon är faktiskt rädd för att jobba ihjäl sig. De pauser hon får tar hon ut i familjens mycket uppskattade gungstol.
 
 
Flickorna Klara och Evelina fyller år, men eftersom kompisantalet är skärpt så firar de hemma med mamma istället. Betjänten Benhilda firar hon med!
 
 
Såhär ser man ut som tonåring då. Evelina, på den övre bilden, blev atletisk och Klara på den lägre bilden blev prydlig. Två tonåringar som forhoppningsvis kommer hjälpa till mycket!
 
 
För att komma bort från all stress bestämmer sig Viktoria för att boka en resa till Kina. Såklart bokar hon även biljetter till tonåringarna!
 
 
Äntligen framme efter 12 timmars flygresa. Viktoria bytte genast om till en mer afrikansk stil, för att hedra sin gammla pappa Erik som kom från Ghana. Varför hon ska ha sådana kläder i Kina vet jag inte.
 
 
Evelina bytte till en mer kinesisk frisyr och satte sig på sin cykel för att fara iväg till De Lärdes Trädgård. Hon är fast besluten om att lära sig hemligheten bakom Sim Fu!
 
Klara och Viktoria däremot tog sig en tur till marknaden, både för att träffa lite kul folk och för att kanske möjligtvis handla lite souvenirer.
 
 
Viktoria startar med att köpa lite wok, eftersom flygresan gjort henne rätt hungrig.
 
 
Samtidigt i De Lärdes Trädgård kämpar Elina med Sim Fu. Det ser ut att gå... lovande.
 
 
Klara, som alltid varit social, träffar ett litet kinesiskt barn på marknaden. Han berättar att han jobbar där tillsammas med sin mamma för att försörja familjen. Hans syster dog 13 år gammal och hans pappa är försvunnen.
-Shit, är det såhär på turistorterna? Tänker Klara förfärat.
 
 
Mm, även om maten var stark så smakade den i alla fall någonting!
 
 
Elina har anlag för Sim Fu, hon har ju alltid varit diciplinerad. Ganska fort tilldelas hon en karatedräkt att sätta sitt första bälte på- det vita.
 
 
Övning ger färdighet och ganska snart garderar hon till det gula!
 
 
Dagen flyter fort förbi och Elina väljer att tälta på marknaden för att spara så mycket färdtid som möjligt.
 
 
Viktoria lär sig snabbt av ortsborna att meditera och att hitta sin inre frid, vilket hon tycker känns super mitt i all vardagsstress.
 
 
Dagarna i Kina flyter fort förbi och ganska snart är det dags att åka hem. Elina hinner ta blått bälte innan hemresan, vilket betyder att hon bara har brunt och svart kvar!
 
Notis: I verkligheten lyder bältesordningen i karate såhär: Vitt, Rött, Gult, Orange, Grönt, Blått, Lila, Brunt och Svart. I sims finns inte det lila bältet. Vi tänkte faktiskt göra en guide om alla nivåer i Sim Fu, håll utkik!
 
//Rolo och Ida