Nyårsspecial: Fira nyår med dina simmar!

En riktig simsnyårsfest blir det ju inte utan nyårsgrejer, så här ska ni få ett par!
 
 
 
 
För er som följer det kinesiska nyåret(Rolo gör det) går vi ju nu in hästens år, och året vi har bakom oss är ormens år. Året före det var det Draken, Kaninen(Katten) och Tigern. Dessa finns faktiskt om du vill pynta ditt hem i sims med!
 

 
 
 

Två simmar

 
Jag har gjort två supervackra för ett tag sedan som jag tänkte visa upp i ett inlägg nu. Simmarna går under namnen Elin och Elina Trason. De är mor och dotter fast det bara skiljer 14 år mellan dem. Om jag någon gång får tid skulle det vara kul att spela med dem, för de båda har rätt intressanta personligheter! Så låt mig presentera Elin och Elina!
 
 
Elin Trason

Elin blev mamma vid 14 års ålder, men pappan är okänd. Elin är nu 26 år gammal och har precis läst färdigt på universitetet medan hennes dotter fått bo hos en kompis och hos Elins föräldrar. Hon har missat 5 år av Elinas liv och vill nu tillbringa sin tid med henne vid sidan av läkaryrket. Elin drömmer om att bli rik, men familjen har precis så att de klarar sig, och för att kunna köpa saker till Elina lånar Elin pengar av sin mamma. Elin undrar var hennes liv tar vägen - samtidigt som skulderna är på väg i kapp henne.
 
 
Elina Trason

Elina växte upp i en familj utan pappa, men det är hennes liv och hon är van vid det. Istället växte hon upp tills det att hon var sju med sin mamma, och de senaste fem åren medan mamman studerat har hon bott hos sin mormor och morfar samt kompisen Saga. Elina försöker se positivt på situationen, trots att de inte har mycket pengar gör hennes mamma sitt bästa, och det är Elins förtjänst att Elina finns - hon kunde ju faktiskt ha gjort abort. Men snart måste hon inse hur olikt hennes liv är jämfört med kompisarnas.
 
//Rolo

Familjen Smith del: 1

Har spelat ganska väldigt mycket med henne så det blir nog ganska mycket om henne den kommande veckan.
Arizona hade precis packat upp alla saker hon hade med sig från sitt tidigare hem och liv. Hon firade kommit hit för att få njuta av solen och lugnet. Hon hade blivit utsliten av all stress på förra stället så nu tänkte hon börja om på nytt här i Isla Paradiso. Hon märkte redan nu när hon låg i det klara vattnet och simmade att hon kunde slappna av. Hon kände ingen stress, här trivdes hon.
Lite senare gick hon till parken i hopp om att hitta vänner. Hon hittade en kille som satt och fikade på gräset och började genast babbla i hopp om att få em vän.  Arizona upptäckte att de hade mycket gemensamt och tillslut erbjöd Rajan som han hette henne lite fika. De satt och pratade tills att det blev kväll innan hon gick hem med en varm känsla i magen.
Tidigt nästa morgon tyckte Ida att Arizona kunde få en snygg bränna men nej, det tog flera simstimmar för mig att fatta att jag inte hade Årstider expansionen nerladdad på nya datorn. Så Arizona fick gå till jobbet som badvakt på stranden.
Arizona tyckte att det var roligt att jobba på stranden. Där hon fick va ute och kunde gå och plaska i vattnet lite som hon ville.
Precis när hon behövde som mest gå på toan såg hon någon sjunka ner under vattnet så hon kasta sig ut i vattnet och drog in henne. Hon var tillockmed tvungen att utföra HLR på den stackars tjejen.
Det verkade inte bara vara Arizona som hade kul på stranden. Det var två gamlingar som stod och dansade inte långt ifrån.
Nätt hon kom hem från en rolig men slitsam dag prövade Arizona att grilla korv. Första gången blev de brända men andra gången blev som perfekta.
Isla Paradiso är en väldigt finnstad enligt mig. ( Ville bara kasta in det lite snabbt)
 
Det får nog vara det första avsnittet av Arizonas liv på Island Paradiso
 
//Ida