Nedladdningstips

Hej! De senase dagarna har jag verkligen inte haft någon simslust, kanske på grund av att der hänt så mycket saker i mitt liv nu. Jag hoppas att simslusten kommer tillbaka till den väntande långhelgen i alla fall!
AS
EA
EABeav
 
Ladda ner
 
//Rolo

Frågestund: Del 1 - Rolo svarar

Vi bestämde oss för att dela upp svaren i två inlägg, ett där Ida svarar och ett där Rolo svarar eftersom Ida för tillfället inte har tillgång till dator.
 
Vi har svarat på frågorna i ordningen vi fick dem, och vissa frågor har en visande bild. Let´s go!
 

 
Från Summersims
 
Bästa Expansionen?
 
Rolo: Universitetsliv! Eftersom det är så roligt att vara på universitetet, och det är en av de få expansionerna där det finns saker som inte bara kan användas till syftet med expansionen. Grejerna till Universitetsliv passar ju precis lika bra när man inte är på Universitetet...
 
 
Sämsta Expansionen?
 
Rolo: Jag är inte ett så stort fan av Rampljuset, eftersom jag nästan aldrig använder de grejerna. Kanske enbart en säng, örhängen och armband som jag använder... Karriärerna spelar jag i princip aldrig med, och det är mycket scenrekvisita som jag aldrig använder
 
 
Absoluta sim/simsfamilj?
 
Rolo: Riktigt svårt... Min favoritsim måste nog ändå bli Kaylie McStephen, hon är väldigt unik och hittar alltid på en massa onda saker. Annars brukar jag inte spela så mycket med onda simmar, men Kaylie är speciell... Min favoritfamilj ä nog Peachs, tycker mycket om generationsspelande, och på de har en stor släkt med många personligheter. I Peachs har jag dock ingen särskild favoritsim.
 
 
När började ni spela sims?
 
Rolo: Jag började spela Sims år 2007, The Sims 2, då jag var 6 år gammal och gick i förskoleklass. Jag testade det på Dreams dator och var helt fast... Sedan kom The Sims 3 ut år 2009 och jag köpte spelet själv. Sedan dess har jag haft små pauser, men inget stort uppbrott.
 
 
Åsikter om The Sims 4?
 
Rolo: Jag tycker faktiskt det ser helt AWESOME ut! Visst, simmarna kanske inte ser så simsiga ut, men det kommer nog inte lagga alls mycket... Dessutom är jag väldigt sugen på CAS, samt hus. Och jag verkligen ÄLSKAR det där med känslorna och miljöerna! Som ni hör är jag faktiskt positivt inställd till TS4!
 
 
Hur gamla är ni?
 
Rolo:  Jag är tretton år, född 19 Januari 2001
 
Har ni några husdjur?
 
Rolo: Jag har två katter vid namn Zmulan och Murklan
 
 
 
Varför kallas du Rolo? (Om du heter Rolo så.. PINSAMT :$ ;))
 
Rolo:  Hehe, nej jag heter inte Rolo utan egentligen Rebecca. När jag och Dream skapade bloggen tyckte vi att vi skulle ha "artistnamn", eftersom båda våra namn är rätt långa(det är därför Ida inte har nåt smeknamn). Jag tyckte Rolo lät bra, eftersom jag gillar Rollokola också... Så det fick bli Rolo, helt enkelt. Av mina vänner kallas jag dock inte Rolo, utan oftast Becci.
 
 
Vad gör ni när ni inte bloggar?(Skola/jobb/fritidsintressen osv)
 
Rolo: Jag tycker om skolan, men pluggar inte så mycket på fritiden, faktiskt. Jag tycker om att läsa böcker(favoriter är Hungerspelen, Divergent och Cirkeln, hela trilogierna), och dessutom går jag på segling, judo och friidrott. Sedan spelar jag Minecraft och WOW också, samt hänger mycket med Ida och våra andra kompisar.
 
 
(Jag heter The_Coala i Minecraft, om ni ser mig nån gång och har Minecraft kan ni ju alltid säga hej :D)
 
 
Frågor av Ella Riverfall
 
Hur länge har ni bloggat?
 
Rolo: Vi startade bloggen den 15:e mars 2013, så lite mer än ett år.
 
 
Om ni skulle vara en sim, vilken skulle ni vara då?
 
Rolo: Jag skulle nog vilja vara Michaela Tranbak i min PGC, faktiskt. Hon har ett rätt skönt liv och är bra på mycket. Eller kanske Kaylies dotter Tindra McStephen i Blondiner i Bridgeport. Hon är cool och har en stark personlighet!
 
 
 
En sim ni skulle vilja träffa i IRL
 
Rolo: Jag skulle gärna träffa Kaylie McStephen och hennes dotter Tindra och busa med dem!
 
 
Har ni träffat några andra simsbloggare IRL?
 
Rolo: Vi har träffat Sara från Simsdeluxe IRL på spelmässan GameX. Hon var jätteglad och snäll, det var riktigt kul att träffa henne!
 
 
Frågor av Chaos
 
Hur kom ni på att starta en simsblogg?
 
Rolo: Det var Dreams idé, hon sa att hon alltid velat starta en blogg på en rast, men hon ville inte ha en personlig blogg, och eftersom både Rolo och Dream spelade sims bestämde de sig för att starta en simsblogg, mest som en kul grej. Och sedan har bloggen växt, och blivit mycket större!
 
 
Hur länge har ni spelat sims?
 
Rolo: Sedan 2007, se ovan för mer information.
 
 
Hur upptäckte ni detta spel?
 
Rolo: Jag spelade hemma hos Dream, eftersom hennes tre år äldre storasyster hade köpt alla(jag skojar inte) Simsspel till Tvåan. Vi satt och byggde ett kvarter vid namn Ekbacken, och jag var fast!
 
 
När TS4 kommer ut, kommer ni köpa det?
 
Rolo: Ja
 
 
Om ja, kommer ni blogga om det?
 
Rolo: Ja
 
 
Kommer ni fortfarande att blogga om TS3 då?
 
Rolo: Vad vi vet just nu, ja. Det kan vara bra att ha spel att växla mellan vid eventuell torka, men vi vet inte hur vi kommer känna då. Men i nuläget, så ja.
 
 
Hur länge har ni känt varandra?
 
Rolo: Faktiskt inte så länge som man kan tro! Ett år, bara. Vi har gått i samma klass sedan ettan, men inte umgåtts så mycket förrän ett år tillbaka. Rolo och Dream har däremot känt varandra i 6 år.
 
 
Hur lärde ni känna varandra?
 
Rolo: Vi lärde känna varandr på Skolans Talangdag(man har typ uppträdanden och aktiviteter, som en ledig dag ungefär, men man är i skolan). Alla hade fått festisar, så vi tog med en päronfestis till en bäck där vi hade någon form av präonfestistävling. Senare på dagen fick Päronfestis en egen talkshow, så vi bestämdes för att träffas hela helgen. Medan vi var hemma hos vår tredje kompis visade han oss sin Minecraft Server med Rolos stad Utopia. Rolo och Mr.X hade redan Minecraft, och det hade inte Ida. Ida åkte hem och skaffade Minecraft, vi spelade på servern hela helgerna... och en dag kunde inte Mr.X. Ida ringde och frågade Rolo vi skulle göra något, vilket vi också gjorde. Vi sov över och hade jättekul... och helt plötsligt var vi kompisar!
 
 
Hur gamla är ni?
 
Rolo: Vi är tretton båda två.
 
 
Vilken klass går ni i?
 
Rolo: Vi går i sexan.
 
 
Bästa låten får tillfället?
 
Rolo: O, riktigt svårt! Måste nog ändå säga Rihanna av Clean Bandit. Annars lyssnar jag också mycket på Lana del Rey och First Aid Kit.
 
 
Favorit serie & Film?
 
Rolo: Jag som nästan aldrig tittar på film? Får nog säga Catching Fire, alltså Hunger Games uppföljare. Den enda serie jag typ tittar på är Selfridges, så det kan väl klassas som favorit?
 
 
Favorit artist/band?
 
Rolo: De får bli Clean Bandit eftersom jag tycker de gör många bra låtar!
 
 
Har någon av er en egen blogg?
 
Rolo: Tyvärr... :/
 
 
 
Frågor av Cherry
 
 
Vilken är er mest använda egenskap?
 
Rolo: Jag använder väldigt ofta arbetsnarkoman eftersom jag tycker om när de kan jobba hemma, och att jag inte orkar ladda ner den modden.. :)
 
 
Favoritlåt i Sims?
 
Rolo: Den här:
 
 
 
Den sim ni är mest nöjda med?
 
Rolo: Det måste bli Sophie Horn, eftersom vi tyvärr inte gjorde Kaylie tillsammans...(Den fanatastiska simmen gjorde Ida). Sophie är gjord nyligen, men blev förvånansvärt nöjd!
 
 
 
Om ni skulle bo i en av sims världarna, vilken skulle ni välja?
 
Rolo: Jag skulle nog välja Aurora Skies, den är så fin, och jag verkligen älskar stilen! Tillfälligt skulle jag nog vilja bo i Isla Paradiso, men inte hela året runt utan snö... Jag älskar ju snö!
 
 
 
Stad ni skulle vilja bo i om ni var tvugna att flytta? Land?
 
Rolo: Jag skulle vilja bo i Australien, och där skulle jag nog antingen vilja bo i Sydney, Cairns eller Perth! Besökte Australien i julas, och guud vad jag längtar dit igen!
 
 
 
Favoritcitat?
 
Rolo: Kan det vara ett inte så känt? I så fall, tar jag ett av vår kompis, nämligen:
 
"En ny sida är en ny möjlighet"
 
Ett fantastiskt citat, enligt mig :D
 
 
Vilken läsk är godast?
 
Rolo: Riktigt svårt, famförallt eftersom jag inte dricker kolsyra... Men av smaken att döma tycker jag mest om Fanta Exotic(det finns säker någon supergod läsk som jag inte smakat, men av de som jag har smakat vinner den här).
 
 
 
Har ni några andra intressen utom sims?

Se ovan
 
 
 
Tack för alla frågor, och hoppas att ni är nöjda med svaren!

PGC Peach: Picknick

 
Hänt senast: Familjen flyttade till Frankrike, Paris
 
Bilduppladdaren fungerar fortfarande inte, så jag förde över alla bilder till en annan dator. Detta tog längre tid, så därför delade jag upp ett långt inlägg i två lite mindre.
 
 
Michaela och Theo är färdiga med huset och bestämmer sig för att se sig omkring i Paris. Deras turistkarta hänvisar till ett café i samma kvarter som de bor, så de första de gör är att gå dit för en liten lunch.
 
 
Väl framme vid cafét beställer de varsin drink samt en enkel lunch. Michaela bestämmer sig för höstsallad och Theo tar en pizza.
 
 
Näst på tur står Eifelltornet på andra sidan piren. Michaela och Theo tar en turistbåt över till andra sidan och tar lite foton på sig och Eiffeltornet. Dock går de inte in i det, det vill de göra en annan dag.
 
 
Bredvid Eiffeltornet finns en park, och eftersom Theo tagit med sig en picknickkorg bestämmer de sig för att ha picknick. Det blir ett krafitgt mellanmål i form av hamburgare och vattenmelon, och en hel del småprat! Parken är verkligen jättefin, och dessutom superstor!
 
 
Efter maten är det dags för lite lek, det blir baseball eftersom Theo tydligen hade med sig en. Medan de spelar(Theo var riktigt bra på det här, Michaela var lite för ivrig) går solen ner över Paris och snart blir det dags att ta båten tillbaka.
 
 
Ja, eller bien också för den delen. Förra gången gick de från piren, men nu beställer de en taxi för att ta sig till kvarteret där de bor.
 
 
När de kommer hem kollar Theo datorn, och det visar sig att han har fått ett meddelande från sin chef. Theo ska börja jobba imorgon, det var ju anledningen till att de flyttade.
 
 
Eftersom han inte har spelat på gitarren sen universitetet spelar han helt enkelt lite. Han känner att minnet måste fräschas upp, han kanske ska spela redan imorgon?
 
 
Michaela däremot, bestämmer att hon och Theo ska skaffa en stil som passar bättre för Paris. Den stilen får ni se i nästa inlägg....
 
//Rolo