Melina i The Sims 4: En slö helg

God kväll kära läsare! Denna vecka har jag inte spelat The Sims så mycket, jag har mest varit med kompisar och spelat Minecraft. Jag har dock spelat en simshelg med Melina och Henrik, så jag hoppas att det går bra att det inte blir så många inlägg nuförtiden.
 
 
Helgen har kommit till Willow Creek. Melina är ledig hela helgen, medan Henrik, som jobbar som underhållare, måste jobba på kvällarna.
 
 
Melina ägnar det mesta av helgen till att sitta i nattlinne framför datorn och chatta, skriva brev eller surfa på nätet. Lite tid ägnas självklart också åt sims.
 
 
Även Henrik har en relativt slö helg, med mycket TV-tittande, sovande och frukostar på sängen. Han håller på och grunnar på ett viktigt beslut, men än så länge hålls det hemligt för Melina.
 
 
Henrik tar sig också tid åt att städa huset, och att uppgradera saker! Detta måste göras för att hushållet ska fungera, eftersom ekonomin är knapp och det kommer ta ett tag innan huset kan renoveras.
 
 
Söndageftermiddagen ägnar melina åt lite jogging(hon är ju trots allt atletisk). Joggturen ger henne tillfälle att besöka mycket vackra platser i det mystiska Willow Creek.
 
//Rolo

Familjen Grapes: Många överraskningar

Vi hoppar rakt in i ett avsnitt av Familjen Grapes där många spännande saker händer.
 
Äntligen efter en lång graviditet föder hon sitt barn.
Det kommer en härlig kille till världen som kallas Ceasar (efter en av mia kompisars önskemål). Han lär få en livlig uppväxt med en så stor familj, till och med mormor och morfar bor i huset.
Eftersom att jag vägrar att vänta på att de åldras upp från det irriterande burrito stadiet så köpte jag en tårta och åldrade upp honom.
Förvånande nog fick han samma anlag som sin syster, rosa hår och väldigt blåa ögon. Nu har nästan alla i hela familjen rosa hår, Barbro, Coral, Ceasar och Ellie (hon har lila hår men aja).
Tidigt nästa morgon börjar mamma Barbro med att lära honom att prata, nu när hon är ledig från jobbet finns det inte så mycket att göra. Särskilt med en butler hemma.
Nu när de flesta är upptagna med barn, jobb och skola får Tulsan roa sig själv.
Nästa kväll är det en dubbelfödelsedag, både Jeffery och Coral fyllde år.
Lite derpigt foto precis när hon växte upp.
Hon blev en cool tjej som dessutom "skaffade" en mohawk.
Jeffery ser förvånansvärt glad ut för att bli åldring.
När han däremot såg resultatet var han väl inte lika nöjd...
Ehm.. Han hade iallafall overall. lol
Nu var hon på väg till skolan, hennes föräldrar hade sagt att en present väntade hemma. Hon hoppades och hoppades på att det var det hon hade önskat sig ett tag nu.
Och japp, detta var precis vad hon önskat sig! Hon hade dessutom fått några pyttehinder att öva hoppning med. Hästen hette Marocco och var en kolsvart frieser hingst. Hon jobbade hela kvällen med att få till hoppen när hennes mamma ropade
-Hejdå hjärtat, se till att ta hand om Ceasar! När vi kommer hem ska allt vara städat, ok?
Men gud tänkte hon, hon hade varit så inne i ridningen att hon glömt att hennes föräldrar och morföräldrar skulle bort på semester i två dagar.
-Aaa, visst. Ropade hon osäkert till sin mamma.
Hon var ju tvungen att ta hand om Marocco så det fanns ingen tid åt Ceasar, därför skaffade hon barnvakt.
Hon klappade av honom efter en lång ridtur efter hoppövningarna kramade hon om honom och satt av.
Nu ville hon inget annat än att flytta ut på landet och bo med sin häst Marocco. Förhoppningsvis skulle hon bli så duktig att hon kunde klara sig på vinstpengarna från tävlingarna. Som ni märker har hon plannerat låååångt i förväg, honm skulle ju nämligen bli ridproffs.
Hon gjorde snabbt läxan och gick till sängs.
Hon gick upp tidigt den kalla vår morgonen och tog hand om sin älskade häst som hälsade henne glatt välkommen.
Hon skulle ju bli proffs så hon tränade varje dag, hoppade högre och högre, blev bättre och bättre. Nu är det snart dags att börja tävla täönkte hon när hon klarade de höga hindrena galant.
 Efter några veckor växte Ceasar upp och började skolan. Livet rullade på som vanligt i Bridgeport och snart var det dags för Coral att växa upp.

Melina i The Sims 4: En härlig utekväll

Godmorgon kära läsare!
 
Hoppas ni har haft en bra lördag, och får en bra söndag! Igår spelade jag lite på Melina(eller Mimmi som vi kallar henne IRL), och jag tänkte därför dela med mig av det :)
 
 
Melina är en riktig fena på att laga mat, och det blir många goda middagar hemma hos henne. Just idag kanske maten smakar extra gott, eftersom hennes crush är över på middag! Melina är på nivå 6 i matlagningsfärdigheten, och kan därför laga en sotad havsabborre. vilket är vad som serveras till middag.
 
 
Eftersom Melina ännu inte har pengar till att köpa ett matbord där två kan äta(just nu har hon datorn på den ena platsen), äter de den mycket fina middagen i soffan, medan de småpratar och tittar på TV. Melina får reda på många saker hon inte visste om Henrik, till exempel att Mimmi faktiskt känner Henriks mamma! För övrigt bor Henrik fortfarande hemma, men han har ett jobb inom Underhållnigskarriären. Kanske snart dags att flytta hemifrån?
 
 
Vad Melina inte väntat sig är vad som händer dagen därpå: Henrik ringer och frågar om hon vill gå till baren i Oasis Springs för en lunch. Melina tackar självklart ja, men i början blir det mest ett utbyte av artighetsfraser. Henrik kommer tillslut in på det de båda egentligen vill: romantik.
 
 
-Jo, Melina, jag gillar dig väldigt mycket säger Henrik.
Melina nickar, och hon hoppas att Henrik förstår att hon själv skulle kunna säga samma sak.
-Jag undrar därför, om tja, vi skulle kunna bli ihop.
Melina blir rörd. Det är klart att hon vill det! Hon har bott i Willow Creek i snart två månader, och träffat mycket folk, men inte någon som Henrik.
-Henrik, det är klart att jag vill! säger Melina.
 
 
-Åh, säger Henrik. Jag vet inte vad jag ska säga.
-Måste du säga något då? ler Melina.
-Nä, kanske inte ändå, medger Henrik leende.
 
 
Och innan Henrik vet ordet av har Melina svept med honom i en mycket passionerad kyss.
 
 
-Jo, Melina, jag vill ge dig en sak, säger Henrik.
Han tar fram något bakom ryggen, vilket visar sig vara en ros!
Åh, wow, tänker Melina. Har jag någonsin fått en ros av någon sådär?
-Tack! säger Melina, nästan tårögd.
 
 
-Tack så jättemycket för rosen Henrik. Men nu skulle jag vilja föreviga det här ögonblicket! säger Melina och plockar fram sin mobil.
De ler mot kameran, och vips finns ögonblicket sparat.
 
 
-Du Melina, skulle jag kunna få bjuda dig på en drink inne i själva baren? frågar Henrik flörtigt.
-Det skulle vara underbart, säger Melina minst lika flörtigt.
 
 
Inne i baren är stämningen trollsk. Melina och Henrik beställer vad sin Ridgeport, och dricker den medan de sitter och pratar om sina framtidsdrömmar.
-Jag vill ha minst tre barn, säger Henrik tvärsäker.
-Jag skulle helst vilja ha två barn. En pojke och en flicka, förklarar Melina.
-Jag förstår, men det går antagligen att lösa? säger Henrik och ler förnuligt mot Melina.
-Vad är dina planer inom den närmaste framtiden, då? frågar Henrik.
-Jag vill renovera huset. Jag sparar.
-Vad roligt! säger Henrik, och berättar om sina framtidsplaner.
 
 
När drinken är uppdrucken passar Melina på att leva livet på dansgolvet.
 
 
Efter en intensiv eftermiddag är det ändå skönast att komma hem. På väggen sitter den nyinvesterade vykortstavlan, där Melina hänger upp alla vykort hon får från sina brevvänner. Roligt, eller hur?
 
//Rolo