Sims 4 Custom Content Nedladdnings Guide

Välkommna till min mediokra lilla paint guide om hur man laddar ner CC eller Custom Content som man säger. Denna guide kan även användas till att ladda ner mods. Då börjar vi! P.S. Se till att ni har stängt av Sims 4 innan ni gör detta.
Först av allt så måste man lokalisera "The Sims 4" mappen som för de flesta finns i dokument mappen. Om du inte hittar den så kan du klicka på startknappen i det vänstra hörnet och söka efter "The Sims 4". Då borde du hitta mappen. När du har lokaliserat den går du in i mappen.
När du väl har gått in ska du gå in i en mapp som heter "Mods".
När du har gått in i mods mappen kommer du se en fil som du INTE ska klicka på eller flytta så rör den inte. I mods mappen ska du göra en till mapp.
Mappen ska heta packages och det ska se ut såhär.
Den kommer såklart vara tom till en början men det är här man ska lägga in all CC och alla mods.
Som ett exempel valde jag att ladda ner en klänning av Anubis. Du ska klicka på nedladdningsknappen och du kommer bli skickad till en sida som kallas för MediaFire. (Inte alltid men oftast.)
När du är på MediaFire ska du klicka på den gröna knappen. Hur lång tid det tar beror på vad det är för något du laddar ner men oftast går det väldigt snabbt. När du har laddat ner filen ska du dra ut den på skrivbordet. Filen hittas under fliken "nedladdningar" hos sökmotorn du använder.
Såhär ska det se ut.
Du ska nu högerklicka på filen och extrahera den.
När du har klickat på "extract files..." komemr det komma upp en meny där du ska leta fram "Packages" mappen. När du har hittat den ska du klicka på den så att den blir blå.
När det är klart kommer det att se ut såhär. Nu är du klar och kan stänga ner fönstret och starta Sims 4.
Ibland kommer det inte med en bild fil men det spelar ingen som helst roll. Laddade några fler ögonfärger som ser lite mer "normala" ut eftersom att i Sims 4 så är alla ögonfärgerna väldigt färgstarka och om man som jag har kanske lite mer gråblå ögon så är det lättare att göra t.ex. en simself om man har rätt ögonfärg.
Juste! När du startar sims kommer det komma upp en liten lista på alla dina nedladdade saker och mods, den kan man bara klicka bort och börja spela.
Detta är alltså klänningen på min sim Claire Boggins. Om ni har några frågor är det bara att kommentera!
 
//Ida
 

Sims 4 Starterhus

 Hej! Ida här och för ett tag sedan bestämde jag mig för att göra ett starterhus som inte såg helt fruktansvärt ut. Vissa av starterhusen i Sims 4 ser nämligen ut som methlabb vilket inte är så trevligt att bo i. Sen så tycker jag att det finns så många hus som ser helt otroliga ut men de är hur dyra som helst. Därför var det även en utmaning för mig, att bygga och inreda ett hus som inte blev dyrare än 22 000. Vissa av rummen blev lite tomma eftersom jag helt enkelt inte kunde inreda så bra med den lilla budgeten jag hade. Så här är starterhuset!
 
Detta är framsidan av huset som ligger på Pineapple Street.
Här har vi en "overview" av huset. Som ni kan se är hallen ganska tom men där kan man inreda lite själv när ens simmar har tjänat tillräckligt.
Här har vi ena sidan av huset.
 Den inte så vackra baksidan...
Detta är dörren, brevlådan är smart placerad nära dörren så att man snabbt kan hämta posten och minska antalet sekunder i direkt solljus.
Hall och vardagsrum.
Kök med köksö.

 Ett singelsovrum. Kan omvandlas till ett dubbelrum men då blir det väldigt trångt.
Ett badrum med kombinerat badkar och dusch.
Här vid vardagsrummet finns det en dörr in till ett dubbelsovrum.
Ett ganska klassiskt inrett sovrum för två.
 
Det var faktiskt hela huset. Det var varken stort eller lyxigt men aja, man kan inte börja på topp varje gång. Vad är det roliga med det liksom. Rebecca är mycket bättre än mig på att inreda och bygga men jag gjorde mitt bästa. Aja ha en trevlig jul allihopa!

Sims 4 Generation 1 Del 1

 
Detta är alltså första avsnittet av den här serien som förhoppningsvis kommer hålla på ett bra tag!
Moa bestämde sig för att ha ett party, hon ville framförallt hitta vänner men också öva lite på sina skämt, hon ville gärna jobba som underhållare.
Det kom många till festen, den som verkade vilja parta mest var den här tanten som dansade hela kvällen i sina rosa glasögon. I bakgrunden var Emma som inte alls var så förtjust över att partyt ägde rum i HENNES hus på en söndagkväll innan jobbet.
Hon gick in i sitt och Moas sovrum och la sig ner och försökte ignorera oljudet så gott det gick. Som tur var så somnade hon efter ett tag.
Det blev mycket disk från gårdagen upptäckte Emma när hon vaknade. Vem skulle städa upp det? Hon såklart. Nästa gång Moa skulle ha fest skulle hon se till att det inte blev såhär.
Nu hade hon städat hela huset och kunde pusta ut. Hon kollade på klockan och insåg att hon inte skulle hinna duscha innan jobbet. Skulle hon behöva gå till jobbet stinkande? Tydligen ja, klockan var nämligen så mycket att hon var tvungen att gå direkt.
Hon och Moa kom hem samtidigt den dagen. Moa såg nöjd ut men det var antagligen eftersom hon fått en befodran och även fått gå lite tidigare. Emma var inte lika nöjd och hade paxat duschen.
Moa passade på att bjuda hem en kompis som hade kommit på festen. (Han är från min andra familj som jag spelat på rättså länge.) Sam verkade trivas i Moas sällskap fast han var lite tillbakadragen, han visste du inte Moas avsikter, tänk om hon skulle missuppfatat något som han gjorde och tro att han var intresserad av henne. Han slappnade av när hon en bit in i samtalet nämnde att hon var ihop med Emma.
Emma skulle ut och hämta posten och såg deras besökare. Hon blev arg och bestämde sig för att kolla på en romantisk komedi som kommit ut nyligen. Hon och Moa följde serien som gick en gång i veckan.
Inte skulle hon få någon ro, nej nej för då kom Sam och satte sig bredvid henne. Hon gav honom dödens blick i hopp om att han skulle fatta glimten och gå hem.
När han inte gick så lade sig Emma demonstrativt ner i soffan och tog en tupplur.
 När hon vaknade insåg hon att hon var tvungen att fylla i några rapporter så hon satte sig vid den gamla datorn som hon haft sedan hon var barn.