Inför semesterparadis: Ny sim

Idag är det 29 dagar(helt sjukt) till semesterpaadis kommer ut, coh det firar vi med en sim vi gjort som är inspirerad av sjöjungfruarna som kommer till Semesterparadis. Hon heter Levina Sjöö, och här är hon!
 
 
Levina är inte som andra sjöjungfruar. En sjöjunfru ska vara lekfull, vacker, vara naturbarn och älska havet. Levina är inte sådan. Hon hatar allt som har med naturen att göra; havet, skogen, bergen... hon förededrar städer. Mörka vinterkvällar rymmer hon hemifrån för att få gå till staden, vandra runt där och låtsas att hon passar in... Men hennes föräldrar är inte nöjda med henne, hon passar inte in på deras förväntningar som vill ha en idealsjöjunfru. Hennes mamma, drottning över havet, staffar henne hårt varje gång hon rymmer; hon klipper av en bit av hennes hår. I håret finns en sjöjunfrus kraft att bli männsika för en kort stund, och utan håret skulle Levina inte klara sig på land.
 
Hennes egenskaper: Ond, Hatar Naturen, Prydlig, Våghals, Upprorisk
 

 


 

Ur Rolos Spel

Rolo och en kompis spelade lite i hennes spel och skapade tre nya simmar. På två av dem kommer jag inte ihåg namnen, men den tredje hette Gurkan och dem andra två var systrar. Systrarna åkte i alla fall till Egypten..


 
 
Gurkan
 
 
Syster Perfect
 
 
Syster Äventyr
 
 
Syster Äventyr(kan kalla henne A, som adcventure) kollade efter äventyr.
 
 
Syster Perfect(P) stannade vid baslägret där nån random person började berätta spökhistorier..
 
 
Det spårade ur helt..
 
 
A tog sig i alla fall till gravkammaren, där hon hamnade mitt i ett brinnande rabalder.
 
A började faktiskt brinna själv, men som tur var kunde vi förhindra dödsfall med hjälp av fusk..
 
 
Ett skelett
 
 
Den nästan upprända A hittade en sarkofag, men till hennes besvikels fanns det ingen mumie där!
 
 
I slutet av labyrinten hittade hon en skatt!"
 
Tycker ni att vi ska fortsätta göra inlägg från vårt spel?
 
 

 

 
Rolos Rika Familj Del 23


 
En dag när Victoria öppnade brevlådan fanns där ett brev från någon hon inte känner till. Hon öppnar det, coh där i berättas det att hon har ett till barn. Victoria tänker efter; och kommer ihåg att hon faktiskt varit gravid en gång förut, men vid födseln tog läkaren med sig barnet och sa att det inte skulle överleva. Nu berättades det att barnet hade fyllt 11, och att hon skulle få tillbaka det. Men Victoria, som borde bli jätteglad, visste inte vad hon skulle tro. Kommer hon orka med ett barn till?
 
 
Några dagar innan barnet kom kom Victorias mamma, Spirit på besök för att berätta att arvet som Wilma Sky lämnat efter sig nästan är slut, och att hon kommer bli tvungen att flytta om hon vill ha kvr lite pengar.
 
 
Samma natt blir Victoria tvungen att lämna huset. Hon viskar tyst till sin dotter Elina : "Förlåt". Varför händer allt på en gång?
 
 
Det nya huset är ett tråkigt radhus, i det område som Wilma Sky alltid hatat. Victoria känner sig nedstämd, och det är tur att Elina finns där.
 
 
Tidigt på fredagmorgonen stiger en 11-åring in i det nya huset. Hon presenterar sig som Klara och berättar att hon blivit lämnad här för att bo hos Victoria.
 
 
Victoria kastar sig omkring Klara. Klara är som en kopia av Victoria som 11-åring, och hon är glad att hon är här.
 
 
Klara och Elina verkar även gilla varandra, även om dem bara är halvsystrar.
 
 
Victoria behöver mer pengar, så hon säger upp sig från sitt deltidsjobb och istället börjar som barnskötare. Egentligen vill hon bli brandman, men hon har inte tillräckligt hög utbilding, knappt någon alls.
 
 
Nästa dag cyklar Klara till skolan, eftersom dem inte har någon bil.
 
 
Väl hemma blir hon utskälld för skolk, eftersom hon inte hade koll på när skolan började.
 
 
Men det ända hon behöver göra för förlåtelse är att borsta tänderna...
 
 
Sedan sätter hon sig och gör sin läxa.
 
 
Lite senare in på kvällen bakar hon muffins..
 
 
För att sedan försöka sälja dem!