Snöflingesimmen Alma Henriksson

 
Skapade en sim vid namn Alma Henriksson som älskar snö. Hon finns för nedladdning HÄR.
 
Egenskaper: Älskar Kylan, Opassande, Kockbegåvning, Barsnlig, Karismatisk
 
 
 
 
 
 
 
 
//Rolo

Liften - Del 2

 
Jag hade tagit på mig skidor och pjäxor, liftkortet var instoppat i jackan och skidglasögonen nere. Jag var redo. Trodde jag i alla fall. När jag skulle ställa mig i sittliften som skulle ta mig upp i backen fick jag en hastig knuff av den. Jag borde varit beredd. Jag lyckades nätt och jämt komma med. Men av det hasiga stoppet skulle nästa problem snart inträffa.
 
 
Min skida löstes ut. Det är sant. Den höll på att träffa en ilsken åkare i huvudet, och jag låtsades inte om någonting. Jag svor över mig själv, jag skulle aldrig få tillbaka den nu. Dessutom var det skidor jag hyrt. Liften fortsatte att åka. Baklänges. Faktiskt, den åkte baklänges och jag hade ingen aning om varför. Det var bara vår lift som åkte baklänges, alla andra hade stannat.
 
 
Vår lift stannade över stället där min skida låg och blev översnöad. Sedan började en stege hissas ner.
-Vad i.. sa pappa som åkte i min lift.
Jag fattade inte heller någonting. Hur kunde den göra såhär? Stegen fortsatte att hissas ner, hela vägen till marken. Den hamnade på precis det stället där min skida låg. Nu började folk stanna upp och titta häpet på oss. De hade sätt att liften åkte baklänges och stannade för att veta mer,
-Vad händer? ropade en man till oss.
-Ingen aning! ropade pappa tillbaka. För det var verkligen så. Vi hade ingen aning.
 
 
 

Sportlovsnedladdningstips

 
Ladda ner
 
 
Ladda ner
 
 
Ladda ner
 
 
Ladda ner
 
 
Ladda ner
 
 
Ladda ner
 
 
Ladda ner
 
 
Ladda ner
 
 
Ladda ner