Sim till The Sims 3 Hungerspelen

Vi har gjort en sim till The Sims 3 Hungerspelen(den bloggen hittar ni här) och nu har vi äntligen lyckats göra en sim som vi har anmält! Hon heter Akleja Sevayer och bor som alla andra i Panem. Vi kunde tyvärr inte lägga upp allt vi skickat in om Akleja, men ni ska få en liten titt på henne och även lite grundfakta.
 
 
Namn: Akleja Sevayer
Familj: Pappa, två yngre bröder, en äldre syster
Lever: I Panem
Intressen: Vara i skogen, fiska, ta hand om syskon
Älskar: Naturen
Hatar: Hungerspelen
Några ord om Akleja: Aklejas mor dog då hon var tio år gammal(så hon kommer ihåg rätt mycket av henne). Nu är Akleja 17 år och har betat av nästan alla Slåtterdagar. Och på två dragningar borde det väl inte kunna hända så mycket. Eller?
 
Om ni vill ladda ner Akleja, så hittas hon HÄR
 
 

PGC Peach: Studentkorridoren

Nu är studentkorridoren renoverad och vi tänkte ge er lite smakprov på hur den ser ut. Den är inredd med båttema, med tanke på att både Zally och Derek älskar havet och drömmer om att skaffa båt.
 
 

Designen-Färdig

Åhhh, nu har Rolo suttit i tre dagar och testat sig fram och tillbaka med designen. Hon har hamnat i ett antal återvändsgränder, men nu är den på plats; Den nya designen. Temat blev dock inte jättehöstigt som tänkt, men är något som vi båda är nöjda med. Headern föreställer luftballonger i Aurora Skies. Vad tycker ni om den nya designen?