Början på ett spel?

Hej allihop! Nu har jag faktiskt fått tillbaka lite simslust, och bestämt mig för att starta ett nyt spel i Isla Paradiso. Resultatet blev Linnéa Pamelo. Jag tänkte visa er henne och hennes hus idag, så får vi se vad det här spelandet leder. Tack till alla er som fortsatt kika in trots denna enorma inaktivitet. Fortsätt gärna att göra det!
 
Dock kanske det dröjer en vecka innan vi kommer igång, eftersom Ida åkte till Malta igår och jag åker till Menorca på fredag. Hopppas det går bra ändå!
 
 
Det här är Linnéa Pamelo! En väldigt framåt tjej, karismatisk, hetlevrad, hopplös romantiker, bra sinne för humor och kleptoman. Hon har bott i Isla Paradiso hela sitt liv, och hennes föräldrar äger ett hotell på en av stadens mest avlägsna öar. Dock är Linnéa och hennes föräldrar inte de bästa vänner, så så fort Linnéa fyllde arton bestämde hon sig för att dra hemifrån. Hotellet går bra och föräldrarna är rika, men Linnéa fick inte en enda slant hemifrån, nej hon fick klara sig själv. Först bodde hon på ett kollektivboende där andra med lite pengar hjälpte henne. Efter diverse deltidsjobb, och ett försök att hinna med skolan, har Linnéa nu, 26 år gammal, läst färdigt till jurist.
 
Tack vare det hårda jobbet Linnéa genomförde som ung, har hon nu samlat ihop till en egen husbåt i en av Isla Paradisos hamnar för husbåtar. Som utbildad jurist har hon chans på toppjobb, men Linnéa lockas ändå av politikens debatter och herravälde. Men ska hon verkligen ge upp alla år hon pluggat för att bli politiker?
 
 
Linnéa utanför sitt hus(husbåt) i sina vardagskläder och sitt solblekta hår.
 
 
Husbåten utifrån.
 
 
Vardagsrum med soffor, TV, och sängen vääldigt nära.
 
 
Sängen som är ihopfällbar.
 
 
Köket med det begagnade köksbordet samt barstolar. Ett allt-i-ett-badrum(såklart).
 
 
Husbåten ovanifrån.
 
Vill ni fortsätta följa Linnéa?
 
//Rolo