~~Kattlegacy - Del 8~~

Hänt senast: Kattungarna Zmulan och Murklan föddes och Autumn Sprödholm flyttade in som fosterbarn hos familjen.
 
 
Evena bestämmer sig för att det är dags för förändring. Hon vill inte bli kvar hela sitt liv i den varma tropiska småstad som Sunlit Tides är. Hon vill till en mysig, gammal ort som hon hört talas om länge.
-Goddag, det är Evena Loui det här. Jag undrar om det går några flyg till Monte Vista? Fyra personer och fyra katter. Ja, ekonomiklass går bra. imorgon 14.20? Okej, hur mycket kostar det? Jaha, på det viset. Vet du hur det står till med hus till salu i Monte Vista?
-Det finns en hel del, en särskild fin villa inte alltför långt utanför statskärnan. Ska jag ge dig numret till mäklaren?
 
 
Flygresen till Monte Vista går fort, och familjen packar bara med sig kläder och ägodelar, säljer möblerna. De ska ha en nystart i monte Vista. Huset står tomt, bara kök och toaletter finns, så Evena skyndar iväg för att köpa sängar och saker till katterna. Resten ska de renovera med tiden då huset är fullt av flyttkartonger.
 
 
Dock tog Autumn med sig alla sina saker och sätter upp en egen liten döskallehörna i det enda hörnet som inte täcks av flyttkartonger. Hon ligger gärna där och vilar. Ofta.
 
 
Familjen upptäcker fler och fler fördelar med huset. De har väldigt nära till stadens idrottsarena, colloseum, och "bara" 3 kilometer in till stadens centrum. Det betyder att det är cykelavstånd till skolan och mataffären, och Evena trampar glatt iväg för att storhandla.
 
 
Björn övar på sina magiska färdigheter i trädgården och gör en "brandvåg"...
 
 
Han är dock inte beredd på konsekvenserna som resulterar i en majbrasa(dock var det vår i spelet så det passade ganska bra). Evena får panik och vet inte vad hon ska göra, kommer inte ihåg 112.
 
Dock klarar Björn av att stoppa det med en isvåg, en färdighet han just lärt sig.
 
 
Sedan går Björn glatt omkring i staden och eldar ner folks tomter och hus, utan att bli upptäckt av någon... Ingen kommer till skada, än så länge i alla fall...
 
 
När Björn inte eldar upp husen så tillbringar han tiden med sin son Örjan.
 
//Rolo