Familjen Grapes: Ny stad

Det är kanske lite enformiga inlägg eftersom jag har lite idé torka, hoppas att det går över snart! Men här har ni lite mer av familjen Grapes.
Hon lyckades vinna sin första tävling! Helt awesome! Coral var hur glad som helst och gjode tricket med Marocco som hon övat på så länge.
Eftersom att de flesta i familjen har fullt upp med jobb och skola (skolan skiter Coral i) så blir det mest Coral som vi kommer följa, har också bestämt att det är henne jag kommer spela vidare på i nästa generation. Det blev en väldigt tråkig födelsedag för Coral och låtsaskompisen eftersom familjen verkade ha glömt bort detta. Hon blev riktigt sur. Men när familjen väl kom hem bestämde de sig för att prata om det som dottern önskat sedan tidig ålder. Att flytta till Appaloosa Plains. Föräldrarna gick med på det fast endast om de hittade bra hus (Coral skulle flytta till en hästgård och familjen till ett hus i närheten). Som tur var fanns det ett stort hus med vacker utsikt som familjen kunde flytta till. Coral därmot hade svårt att hitta en gård fast till slut kom en upp till försäljning och då slog de till.
Tre månader senare red Coral sin sista ridtur i Bridgeport. Alla var nöjda med flytten utom lille Ceasar (Corals lillebror) han ville inte lämna sina vänner men föräldrarna försäkrade honom om att han skulle hitta nya i Appaloosa Plains.
 
Barbro blev lite sentimental innan flytten och spelade lite på sin bas.
(Bilden är jättemörk jag vet) Nu satt familjen i sina dyra bilar på väg till en helt ny värld, från storstaden till en liten by.
Nu var de framme i Appaloosa Plains, Coral hjälpte till med att bära in lite möbler. Tårtan var till Ceasar som fyllde år innom kort.
Nu gick familjen ut och väntade på Coral som fortfarande stod inomhus.
"Är detta dagen jag flyttar hemifrån tänkte hon."
Nu ropade hennes mamma på henne, bäst att jag går nu då tänkte Coral och tog en sista till på sin fina familj innan hon satte sig i taxin som skulle köra henne till sin nya bostad.
 
//Ida