Påskafton

 
I dag är det ju påskafton, men vi visste inte riktigt vad vi skulla hitta på, så om ni har några förslag till senare idag får ni gärna komma med dem :D. I alla fall, vi tänkte bjuda på en specialskriven påskhistoria, samt en glad påskhälsning till alla Simsbloggar vi läser, längre ner i inlägget.
 
Brinnande Eld
 
 
Solen hettade och lämnade ett gnistrande spår på husets svarta lack. En katt låg på trappan och solade sig, på det där viset som bara katter kan. Jag satt också på trappan, men inte tillsammans med katten. Jag kisade ut i trädgården där påskbordet var uppdukat. Servetter i gult och lila, mosters finaste porslin och hennes kristallglas. Och ja, jag bor hos min moster. Mamma kan inte ta hand om mig. Det är inget konstigt med det.
 
Jag reste mig upp för att gå ut på gräsmattan och sätta mig till påskmiddagen. Gräset var torrt, nästan vasst under mina bara fötter, och när jag drog ut den hopfällbara trästolen gav gräset ett starkt motstånd. Var kom egentligen värmen ifrån?
 
När jag satt mig kom moster och satte sig bredvid mig, och så kom hennes man och mina kusiner. Alla var fint klädda, men inte som om middagen skulle vara inomhus, utan de hade sommarkläder på sig. Precis som jag. Vi åt middag undder tystnad, men jag tänkte inte speciellt på vad någonting smakade. Den här kvällen lade jag mig tidigt, jag var faktiskt egendomligt trött.
 
Samma natt drömde jag om världen. Det var som om jag såg hela världen utifrån, och det var väl häftigt i sig. Jag var inte i rymden, inte i atmosfären. Det tycktes som om bara jag och Jorden var det enda som existerade. Jag närmad mig långsamt Jorden, och såg något konstigt. Det var som om hela världen uppslukades av en brinnande eld. Just som jag skulle ta reda på orsaken, vaknade jag.
 
Jag kom ihåg drömmen, och satta mig upp i sängen.
-Det är det som händer, viskade jag för mig själv. Jorden uppslukas i lågor. Det är nu det händer, allt snack om den globala uppvärmingen har startat en okontrollerbar eld. Och vi var redan dödsdömda.
 
Glad Påsk!
 
Det är många av er som undrar vilka simsbloggar vi läser, så vi tänkte passa på och önska dem glad påsk medan vi berättar vilka det är
 
 
..önskar Simnation till
 
 
med fler!
 
Och en stor påskhälsning till alla fantastiska läsare!
 
//Rolo, Ida och Dream
#1 - - "Rebecca":

Hej, jag älskar eran blogg jag går in dagligen men det är via appen blogg.se så jag kan inte kommentera men jag undrar om inlägget igår, "blondiner i bridgeport" hur fick ni kanin kostymen? Hihi. Jag hoppas det inte är försent att rösta men jag skulle vilja att Theo, Michaella flyttade till Paris.
Chiao
Simslovers

Svar: Kaninkostymen följer med till I Rampljuset(expanisionen), coh röstningen avslutas imorgon så det är inte för sent :D Tack för alla fina ord om bloggen :D
Rolo och Ida

#2 - - Emma (simssdream.blogg.se):

Detsamma! Ha en bra påsk :)

Svar: Tack! Du med!
Rolo och Ida