Ladda ner från NRaas/Ladda ner Package-filer

Vi har fått en väldigt massa frågor om hur man laddar ner mods från NRaas. Eftersom vi själva satt i samma sits för ett tag sedan utan att hitta hur man gjorde, tänkte vi hjälpa dem som undrar nu. Eftersom när man laddar ner mods från NRaas, gör man på samma sätt som när man laddar ner packagefiler, så första delen av inlägget kommer vara en guide till hur man laddar ner package-filer.
 
 
 
För att du ska kunna ladda ner package-filer, alltså "ihoppackade filer" påste du ha ett "upppackningsprogram". Vi använder Winrar, så det är också det vi kommer visa i guiden. HAr du Winzip funkar det lika bra, men vi tycker Winrar är enklare. Winrar hittar du HÄR
 
 
Om du klickar på det i förra steget rödmarkerade kommer den här rutan upp. Välj "Spara fil", så kommer en installationsguide upp.
 

Är winrar/winzip nedladdat? Bra, då ska vi gå vidare! Klicka dig in via dokument - electronic arts - the sims 3 - mods, så kommer du dit vi ska. Även om du aldrig tidigare haft mods, så kommer modsmappen att finnas där.
 
 
Gå nu in i Modsmappen. Här skapar du en Package-mapp. För att allt ska fundera måste du också ha en resourcefil. Rolos Resourcefil finns att ladda ner HÄR, och ni placerar den bara som vi har gjort i Modsmappen.
 
 
Nu är vi redo att ladda ner, ellerhur? Jag valde det här håret från Paint-stroke för nedladdning.
 
 
När jag nu klickar på ladda ner-knappen får jag veta att det är en rar-fil som ska öppnas med winrar. Om din dator inte automatiskt väljer winrar, kan du välja "Annat program" och leta reda på Winrar. Klicka sedan på Ok.
 
 
Då kommer Winrar öppnas! Se till att du har de tre prickarna markerade, och välj sedan "Extract to".
 
 
Då kommer denna ruta upp. Här ska du klicka dig fram på samma sätt som vi gjorde tidigare, Bibliotek - Dokument - Electronic Arts - The Sims 3 - Mods - Packages. När du har Package-mappen markerad, klicka på Ok. Då kommer det du laddade ner finnas i spelet!
 
Har du några problem är det bara att skriva i kommentarerna, för nu kommer NRaas-delen!
 
Det här funkar precis som en vanlig package-nedladdning, så vi tänker bara visa var du hittar allt.
 
 
 
Först ska du gå till Nraas hemsida, vilket du hittar HÄR. Längst till vänster finns en lista över alla mods. Klicka på den du skulle vilja ha, vanliga är Porter, MasterController, Overwatch och StoryProgession. Skulel ni vilja veta vad man "får" till kan ni antingen läsa på sidan, googla eller fråga oss. I alla fall klicka på det modet ni vill ladda ner. Vi valde Mastercontroller.
 
 
Sedan scrollar du ner tills du hittar versionen av spelet du har. Har du de senaste uppdateringarna är det 1.63-1.67 som gäller. Vill du ha hela modet, klicka på "Base-mod".
 
Då kommer du hit, och scrolar längst ner på sidan. Klicka på "Download" och härifrån funkar dte likadant som en vanlig package-fil.
 
Hoppad guiden hjälpte! Vi hjälper gärna till med problem i kommentarerna också :D