Plumbots Fakta

Glad Halloween på er! Fått några spökbesök än? Eller kanske Plumbotbesök... Om inte tänkte vi ge er det, detta är nämligen vårt Plumbotinlägg!
 
 
Skapa en Plumbot
 
För att skapa en Plumbot måste du vara nivå 1 i Botfärdigheten. För att komma upp i den här färdigheten går du till botskaparstationen där du väljer "Designa naniter". Vad är en nanit då? Naniter kommer du behöva när du sedan ska skapa olika egenskapsship till din Plumbot.
 
-
 
Okej, är du nu nivå 1 i Botfärdigheten? Bra, då är det dags att skapa din Plumbot! Det är faktiskt väldigt lätt - Det ända du behöver göra är att klicka på botskaparstationen. Där väljer du alternativet Skapa en Plumbot, vilket kostar 250 §. Nu kommer du in i Skapa en bot, där du kan anpassa, kön, namn, huvud, kropp och armar. Boten kan i princip se ut hur som helst!
 
 
______________________________________________________________________________________
 
 
Livet med en bot

För att anpassa din bot efter ditt tycke ger du den egenskapsship. Dessa gör du också i botskaparstationen med hjälp av naniter och saker från botaffären som du hittar via kartrevyn. För att få in shipet i botten ska du ha shipet i din katalog och sedan klicka på boten.
 
Det finns många olika typer av ship, allt för att anpassa boten efter dina behov. Några få exempel är stålkock, allt-i-ett bot och självmedvetande. Dessa ship kan göra att boten tar t.ex eget intiatvi till att städa, ta hand om barn, laga saker och så vidare. Detta gör livet enklare för ditt hushåll!
 
_____________________________________________________________________________________
 
 
Köp en plumbot

Plumbotar finns också att köpa i botbutiken. Där har de flesta redan plats för många egenskapship(man kan uppgradera så att botsen kan ha olika många) och av bättre kvalitet än vad de har när din sim skapar den. Botarna går att köpa för en rimlig summa pengar - en bra souvenir att ta med hem!
 
_________________________________________________________________________________________
 
 
Behov

Plumbotar har från början två behov: Batteriladdning och Underhållning. Genom att få olika egenskapsship kan Plumboten låsa upp behöven Umgänge och Kul. Genom att hålla muspekaren över mätaren kommer du se vilka egenskapsships om krävs.
 
Om din Plumbot är för trött kommer den inte kunna utföra sysslor lika lätt. Om du inte har en laddningsstation kan du låta din Plumbot "slanga" energi från tekniska prylar för att ladda upps sig själv.
 
_____________________________________________________________________________________________
 
Frågor? Ställ dem i kommentarerna!
 
//Rolo