In i Framtiden Recension

Så var det dags igen. Ännu en expansion har utkommit. Och inte mindre än..
 
 
Ännu ett nytt spel har kommit ut; In i framtiden. Spelet låter dina simmar resa in i en framtid som påverkas av simmarnas val i livet. Till spelet kommer en hel del nya högteknologiska saker; något som definitivt är ett plus. Det märks att Maxis och EA varit kreativa och tänkt på hur livet i framtiden skulle kunna se ut. Världen, som heter Oasis Landing, är en simverison av Huvudstaden Panem I Hungerspelen, och kan vara i tre olika versioner:
 
-Normal
-Utopisk
-Dystopisk
 
Första gången simmarna åker till framtiden är den i det normala läget, men detta kan justeras med hjälp av en färdighetspoäng i färdigheten Avancerad Teknik. Denna färdighet tränas upp genom att simmarna använder framtidens föremål.
 
_____________________________________________________________________________________________
 
 
Att ta sig till framtiden? Det är inte så svårt som det låter. Du behöver bara undersöka framtidsportalen. Portalen kommer att dyka upp i din stad om du har expansionen installerad. Annars kan du bara köpa den för 725 §. När portalen är undersökt kommer det dyka upp en person som berättar om framtiden, och sedan kommer du kunna åka dit!
 
När du kommer till framtiden är du på basstationen. Där kan du bo och utforska framtiden. Men ut i fall att du skulle vilja, kan du alltid flytta via telefonen till ett nytt hus. Du kommer också få det berättat för dig var dina ättlingar bor. Om du missar det kan du alltid leta upp dem via en ikon i kartrevyn, eller via tidskalendern som finns vid katalogen. Om du åker tillbaka till framtiden kan du se att ättlingarna har ändrats, på grund av att du till exempel fått ett barn till sedan senast....
 
_____________________________________________________________________________________________
 
 
Plumbots är den nya övernaturliga varelsen till In i Framtiden. Dessa kan programmeras med många olika egenskapsship. I prrincip allt i Oasis Landing görs av Plumbots, precis som det skulle kunna vara i framtiden!
Eftersom plumbots är ett så stort område, skriver vi mer om dem i ett ordentligt inlägg.
 
____________________________________________________________________________________________
 
 
Så, sammanfattningsvis, vad tycker vi om In i Framtiden? Vi tycker det är ett väl gjort spel som är en av de bästa hitills. Vi kan förstå att alla har varit skeptiska till det - men vi blev glatt överraskade! Spelet överraskar verkligen! Alla saker man kan göra är så roliga; spela elektronisk harpa, göra plumbots, åka flygande tåg, åka jetpack, flygande vindkniven(som en surfarbräda...). Det rekommenderas verkligen!
 
                                                   
 
Har ni några frågor? Ställ dem i kommentarerna!
 
 
//Rolo och Ida
#1 - - Chaos:

Åh äntligen en recension! Tycker ni detta spel är värt att köpa? :-) Är det ett spel som inte "glöms bort" efter ett tag när man testat alla funktioner osv?

Svar: Det skulle kunna vara att spel som glöms bort, men vi skulle nog rekommendera det starkt.... Det finns så mycket annat man inte bara kan använda till framtiden, speciellt en väldigt fin klänning vi båda avgudar. Dessutom kommer det en ny funktion för att inte göra det så tråkigt när spelet laddar en familj, där man dessutom kan tjäna livslånga poäng till sina simmar. Plumbotsen som kommer till spelet är verkligen fantastiska dem med! Vi tycker båda att spelet är superbra faktiskt, det finns många funktioner som är bra i det vardagliga simslivet.
Rolo och Ida

#2 - - simmarsmulan:

Är jätterädd för att spelet ska bli som destination världen-att man testar att åka utomlands några gånger för att sedan skita i det :(

Svar: Hmm, det skulle vi nog inte säga om det, framtiden känns nämligen närmare än destinationvärlden, och det kommer en ny funktion för att göra så att laddningstiden inte blir lika tråkig. Alla grejer som kommer till använder man faktiskt inte bara i framtiden. Men det är vår åsikt, sen är det upp till dig :D
Rolo och Ida

#3 - - Rebecka:

Hej ja köpte in i framtiden idag o ja kan inte åka flera in i framtiden vet ni vad det e för fel? Det står att en annan resa håller på så de andra kan inte åka till framtiden och att tidskordinaterna har ändrats eller nåt.E super irriterad nu blir jätte glad för svar!

Svar: För att komma till framtiden måste du utföra uppdraget som du får av Reser Nediti att samla ihop kraftcellerna, annars kan du inte ta dig till framtiden eftersom portalen har gått sönder och cellerna behövs för att laga dem.
Rolo och Ida

#4 - - Rebecka:

Hej ja igen
Men det just det ja har gjort o sen när ja ska åka till framtiden med mina simmar så kan inte alla åka för att en annan resa redan pågår står det och ja har kollat på olika let's plays på youtube o så o de har rest på en gång me typ 8 simmar o för mig funkar det inte ens med 2 vet ni vad det e för nåt som gör att det blir så?

Svar: Vad menar du med annan resa? Och du har testat att välja "åk till framtiden med..."?. Det skulle kunna vara en tillfällig bugg också. Har du prövat starta om spelet? Om inte kan du pröva att radera tidsportalen och sätta dit en ny(hittas under transport). Om det inte funkar är du välkommen tillbaka för fler frågor.
Rolo och Ida

#5 - - Rebecka:

Allt som ni sa där har ja redan gjort och jag vet inte heller vad de menar med att en annan resa pågår.
E ganska irriterad för jag provade idag också men det funkade inte att åka fler, de blir liksom " utspottade" från portalen.
Har också sökt på google men inte fått något svar.

Svar: Det verkar lite knepigt... Skulle du kunna testa med en ny familj och se om de funkar att åka för dem?
Rolo och Ida

#6 - - Rebecka :

Det har ja också gjort men det har inte funkat.... :(

Svar: Okej... Så ingen av familjerna funkar? Om du vill kan du testa att ominstallera spelet och kolla igenom ditt CC så att det inte finns några buggar.
Rolo och Ida

#7 - - Emmy:

Hej!
Förlåt för sent inlägg, men jag letar efter hjälp med mitt sims 3.
Jag skulle resa med min sims familj, 1 ungdom och 2 barn. När jag väl var framme i framtiden fanns mina simmar inte där. Lite svårt att förklara detta, men jag reste till framtiden och kom fram med inga simmar.
Så jag kan inte klicka på något, är där utan mina simmar. Vet nu inte vad ska göra. Kan ni hjälpa mig?

Svar: Har problemet löst sig? Ledsen för extremt supersent svar men om inte pröva /resetsim och simmens namn.
Rolo och Ida