Rolos Rika Familj Del 30

 
Va? Redan på del 30? Eller jag har ju spelat i ett halvår, men det har faktiskt ändå gått väldigt fort. Generation 4 år jag på nu, och familjen har tagit sig frå New Line Valley - Riverview - Isla Paradiso. Rätt kort inlägg faktiskt, men jag tycker inte Rolos Rika Familj är den roligaste, spelar hellre PGC eller Blondiner i Bridgeport. Men nu kör vi!
 
Hänt senast: Klara Sky simmade in i en grotta.
 
 
Här kommer ju Klara! Hon har utforskat grottan i cirka en timme nu, och äntligen är hon vi öppningen! Skönt att vara ute på öppet vatten igen... Trodde Klara.
 
 
Monstret som dolt sig i grottan lyckades nämligen få in henne. Stackars lilla Klara, det här var inte bra. Hon kämpar, kämpar för sitt liv. Det gör hon verkligen.
 
Elina kommer oskadd ut. Men i paniken spottar hon ut regulatorn ur munnen(den man andas i) och gör en kontrollerad simmad nöduppstigning(CESA). Hon kommer i paniken inte ihåg jättemycket, men i alla fall det viktiga aaaaaah-ljudet som ska förhindra lungbristningsskador.
 
 
Klara passar på att gå till parken. Men eftersom det bara sitter döda druknade spöken och läser på parkens bänkar bestämmer hon sig för att hitta på något annat den här dagen.
 
 
Hon ringer sin barndomsvän Ken, som var utebytesstudent när familjen var i Kina. Hon har hört att han är i Isla Paradiso och vill gärna återse honom. Det visar att han faktiskt är det och har lust att komma förbi.
 
 
Ken har växt till sig ordentlig, stora muskler och lång har han blivit också. Han har skaffat tre tatueringar och en semesterlook som han säger inte uppskattas hemma i Frankrike. Elina erbjuder honom att stanna en dag eller två i husbåten, ett erbjudande Ken inte kan säga nej till.
 
 
Ken har alltid älskat böcker och sätter sig genast och läser.
 
 
Eftersom han inte är van vid husbåtar springer han och kräks. Han har heller aldrig sett ett allt-i-ett badrum, vilket är vanligt i Isla Paradiso.
 
 
Vänskapen visar sig vara mer än vänskap, och tillslut tar Klara mod till sig och berättar om sina känslor. De visar sig vara besvarade och snart är det bestämt att Ken ska flytta in.
 
//Rolo