Utmaning: PGC

Förut lovade vi att vi skulle skriva hur man spelar en PGC, och här kommer grundreglerna!
 
PGC står för Perfect Genectis Challange och är en ganska känd simsutmaning som påminner om Legacy, och går ut på att föra grundsimmens anlag vidare i tio generationer.
 
 
Förberedelser
 

Skapa en grundsim i Skapa En Sim(SES) som du ger speciella anlag, som alltså inte finns någonannanstans i staden. Det kan t.ex vara rosa hår och röda ögon. Dessa anlag ska då föras vidare i tio generationer. Du får också skapa en partner, som INTE har dessa anlag.
 
Regler för SES:
 
-Simmen måste vara ungdom eller vuxen
 
-Alla grundsimmens egenskaper ska slumpas fram av spelet, utom en som ska vara Gillar Inte Barn. Denna egenskap är obligatorisk för alla framtida arvingar.
 
Börja Spela
 

Nu flyttar du in din(eller dina, om du gjort partnern) i valfritt hus(eller på en tomt) i staden. Härifrån börjar spelet.
 
-Inga fusk är tillåtna
 
-För att en sim ska räknas som arvinge MÅSTE den ha de speciella anlagen och egenskapen Gillar Inte Barn. Denna egenskap går att välja när simmen åldras till tonåring, och därför är ett bra skolresultat obligatoriskt.
 
-Om din grundsim/arvinge dör utan att ha fört anlagen vidare är spelet slut
 
-Inga fusk är tillåtna
 
Kommentera om det är något du inte riktigt fattade!
 
 
(i min PGC där jag precis lyckats få en arvinge)
#1 - - Ida :

Jag undrar om att egenskapen "gillar inte barn" måste vara med som en grundregel? Och hur många generationer ska det vara? Och var inte fusken moveobjects tillåtet eller resetsim? Håller själv på med en pgc men jag har blodrött hår och skogsgröna ögon! Har fått en arvinge som är tonåring men ham har inte egenskapen "gillar inte barn".. Är det ok om det ska räknas som pgc??

Svar: Vi tror att du kan spela din PGC lite hur du vill, om du inte vill köra enligt de "riktiga" reglerna är det helt OK! I en "vanlig" PGC är moveobjects och resetsim tillåtna, och man ska spela i tio generationer.
Rolo och Dream

#2 - - Ida :

Oki !