Militärkarriären

 Dags för Militärkarriären alltså, den sista karriären innan ni väljer helt fritt. Ni har väl röstat? Om inte, gör det här.
 
Yrke: Militär
Antal Nivåer: 10
Kopplade Egenskaper: Atletisk, Händig
Kopplade Färdigheter:  Atletisk, Händighet
Kopplad Byggnad: Militäranläggningen
 
Nivå 1: Latrinstädare
 
Arbetstider: 07.00-14.00
Lön: 40 §/timmen
 
Rekryteringsbefälet kanske skönmålade sanningen lite grann, för jobbet som latrinstädare är inte särskilt tillfredställande, eller ens hygieniskt. Försök att pressa fram ett leende när löjtnaden stannar till för att se hur det går dör dig, annars kanske du flir överflyttad från den här smeten till något värre.
 

Nivå 2: Mässpersonal
 
Arbetstider: 07.00-15.00
Lön: 44 §/timmen
 
Från en röra till en annan! Byt ut gasmasken mot ett hårnät och ge bassarna deras käk. Börja träna på tyngdflyttningsbänken så att du kan spänna dina biceps framför löjtnaden när han kommer förbi och hämtar sitt krubb- militären är alltid på jakt efter individer som är i form
.

Nivå 3: Menig
 
Arbetstider: 07.00-15.00
Lön: 49 §/timmen
 
Tack vare ditt hårda arbete har militären hittat ett nytt jobb åt dig. Ut på träningsbanan och ge oss femtio, soldat. Vi vet aldrig när generalen kommer förbi och inspekterar trupperna, så jobba hårt, håll uniformen på och öva på exercisen.
 

Nivå 4: Gruppbefäl
 
Arbetstider: 07.00-14.00
Lön: 94 §/timmen
 
Som gruppbefäl får dina undwelydande göra honnör åt dig. Det betyder att dina överordnade förväntar sig mer av dig och din grupp. Träna hårt, inspirera trupperna och se till att dina befäl vet vad du heter när det är dags för befodran.

Nivå 5: Flygofficer
 
Arbetstider: 07.00-14.00
Lön: 108 §/timmen
 
Officerstatus ger dig nya ränder på uniformen och nytt ansvar. Mekanikerna nere i hangaren behöver din hjälp med att hantera skiftnyckeln, medan höjderna fortfarande vill ha dig i toppform. Du kanske kommer att skriva ut checkar om din kropp inte har täckning för flygofficer.
 

Nivå 6: Rotekamrat
 
Arbetstider: 07.00-13.00
Lön: 145 §/timmen
 
Gör din plikt så står militären bakom dig, men det är lättare sagt än gjort. Du styr ett lånat flygplan som ingen medelsim kan flyga, och har ett befäl som behöver ditt stöd. Lämna aldrig, någonsin din Rotekamrat.
 
Nivå 7: Stridsflygare
 
Arbetsider: 07.00-13.00
Lön: 167 §/timmen
 
Den omfattande träningen har lönat sig och du har fått ett toppmodernt jetplan med ditt eget namn på sidan och din egen rotekamrat som täcker dig. Livet i det militära blir mer och mer spännande för varje dag, men med spänningen kommer faran och det okända. Akta ryggen däruppe!

Nivå 8: Gruppchef
 
Arbetstider: 07.00-13.00
Lön: 192 §/timmen
 
Hela plutonen ser upp till dig, respekterar dina beslut och litar på att du ser till att de kommer hem säkert. Du har blivit befodrad till gruppchef i hopp om att du fortsätter jobba bra, förbättra effektiviteten och förvandla männen och kvinnorna i plutona Adam Bertil till de bästa i världen.
 
Nivå 9: Elitpilot
 
Arbetstider: 07.00-12.00
Lön: 265 §/timmen
 
Du kan utföra en Immelmansväng och roll bättre än någon annan pilot i skvadronen. Faktum är att det inte finns någon manöver du inte klarar av. Höjderna vill plocka in dig som elitpilotsinstruktör på elitflygskolan för att sprida dina kunskaper, imponera på allmänheten med dina snygga uppvisningar och sprida dina vingar för mänsklighetens bästa.
 
Nivå 10: Astronaut
 
Arbetstider: 07.00-01.00
Lön: 334 §/timmen
 
Kapplöpningen i rymden har börjat och du är den främsta tävlanden. Du är den bästa, den smartaste och den enda simmen som kan leda vårt stolta samhälle ut i rymdens okäna djup. Spänn fast dig i raketen och förbered dig på en åktur i 25G. Du är en hjälte/hjältinna!