Melina i The Sims 4: En slö helg

God kväll kära läsare! Denna vecka har jag inte spelat The Sims så mycket, jag har mest varit med kompisar och spelat Minecraft. Jag har dock spelat en simshelg med Melina och Henrik, så jag hoppas att det går bra att det inte blir så många inlägg nuförtiden.
 
 
Helgen har kommit till Willow Creek. Melina är ledig hela helgen, medan Henrik, som jobbar som underhållare, måste jobba på kvällarna.
 
 
Melina ägnar det mesta av helgen till att sitta i nattlinne framför datorn och chatta, skriva brev eller surfa på nätet. Lite tid ägnas självklart också åt sims.
 
 
Även Henrik har en relativt slö helg, med mycket TV-tittande, sovande och frukostar på sängen. Han håller på och grunnar på ett viktigt beslut, men än så länge hålls det hemligt för Melina.
 
 
Henrik tar sig också tid åt att städa huset, och att uppgradera saker! Detta måste göras för att hushållet ska fungera, eftersom ekonomin är knapp och det kommer ta ett tag innan huset kan renoveras.
 
 
Söndageftermiddagen ägnar melina åt lite jogging(hon är ju trots allt atletisk). Joggturen ger henne tillfälle att besöka mycket vackra platser i det mystiska Willow Creek.
 
//Rolo
#1 - - Kattolussy:

You made my day!

Sjukt trött och på dåligt humör så det var skönt att "bara" läsa lite om Sims :)

Svar: Tack, väldigt roligt att höra! :D
Rolo och Ida