Bra simsbloggar

 Några av er har önskat att få läsa om andra simsbloggar. I det här inlägget ska ni få en bunt bra simsbloggar att läsa under sommaren!
 
Alltomsims
Väldigt hög kvaltitet på inläggen. Systrarna som bloggar, Embla och Saga, lägger ned mycket tid på inläggen. De har en bra variation på inläggen, de varierar från PGC till önskesimmar till tävlingar.
 
 Välkommen till Allt Om Sims!
 
Fantas Simsblogg
Fanta(eller Fanny) har bloggat i två år, och har samlat många läsare genom åren. Hon har också många tidskrävande inlägg och har lärt sig av tidigare misstag.
 http://data.bloggplatsen.se/bild/filnamn-8c8d539cc0b04c7959595024be062c5051b30e069a728.jpg/version-d1506a7a0d04e6daa8fa9974fc4819f4/
Emmes Simsblogg
Emme har inte bloggat så länge, i alla fall inte tillräckligt för att bli en av de Stora Simsbloggarna, men hon kämpar på, och kämpaglöd är bra!
 
http://cdn1.cdnme.se/4064167/7-3/skarmavbild__51b328ebe087c3465ab32e5b.jpg
 Simsdeluxe
Sara, som bloggar, har spelat alla olika sims, vilket ger simserfarenhet. Hon uppdaterar ofta och med välskrivna inlägg.
 
Chaossims
Om man vill ha något att ladda ned, ska man besöka Chaos. Hon uppdaterar ofta med nedladdningstips, och hennes blogg sticker ut.
 
 
Simsing
Bloggen står i nuläget still, men i arkivet hittar man en del intressant läsning!
 
Sannes Simsblogg
Sanne har inte bloggat på ett halvår, men det är alltid lika intressant att läsa igenom hennes inlägg. Sanne har även räknats som Sveriges Största Simsblogg av många.
 
Simsmollan
Mollan är en skön tjej på tolv år som bloggat ett tag. Hennes inlägg är välskrivna med i princip inga stavfel.
 
Simlisch
Simlisch är en blogg som är rätt ny. Men hennes redan höga kvalitet på inläggen tyder på att bloggen kommer att bli stor!
 
Simshistorier
En blogg med många olika historier från sims 2. Bloggerskan är otroligt duktig på att få en att sätta sig in i situationen!
 
 Insanesims
En bra blogg för den som gillar att läsa, speciellt PGC!