Familjen Grapes: Nytt tillskott

Nu när Barbros pappa flyttat in serveras det mycket pajer och efterrätter. Här är en hembakt limepaj.
Mycket gullande mer barnbarnet.
Coral har tjatat om en häst ända sen hon var liten trots att hon inte kan rida. De köpte en lugn och välriden häst från stallet i närheten. En frieser hingst som heter Marocco.
Han trivs ganska bra här men skulle hälst bo ute på landet.
Marocco har fått en utebox med värsta utsikten. Synd att inte hästar tänker på sånt bara.
Till och med när hon sover drömmer hon att hon rider på Marocco. Hennes drömhäst.
Nu var det även dags för Jeffery att rida, det var inte riktigt hans grej... Kallt var det också, tur att det blir vår snart.
Precis som sin mor rotar Barbro runt i Kartina Palas sopor, inte av samma intresse dock. Hon börjar må lite illa.. Förmodligen från sopdoften men det känns lite konstigt i magen också.
Nästa morgon visar det sig att hon var gravid. Hon fick föräldra ledigt, massa med tid att gräva i folks sopor tänkte hon. Man kanske kan hitta något smaskigt att skriva om i de regelbundna rapporterna hon skickar in till polischefen.
Hon blev avbruten i tankarna av Joakim. Han hade något i fickan, så gick han ner på knä. Hon visste vad som skulle hända! Hon hade ju väntat på detta så länge!
Så fort hon sa ja började tankarna snurra i huvudet på henne. När skulle bröllope täga rum? När skulle hon ha möhippa om hon nu skulle ha det. Men glad var hon.
I ren eufori började hon spela bas. Hon var ju faktiskt ganska duktig. (Nivå 5) Men inget band hade hon. Kanske hon skulle gå med i ett? Fast hon hade ju så mycket jobb och en stor familj så det lär nog inte bli av.
Jeffery och Ellie dansade tryckare till den ljuva musiken. (Mannen i bakgruden är deras butler.)
 
 
Vi får se vem som kommer till världen i nästa del av familjen Grapes!
 
//Ida