Familjen Grapes: Många överraskningar

Vi hoppar rakt in i ett avsnitt av Familjen Grapes där många spännande saker händer.
 
Äntligen efter en lång graviditet föder hon sitt barn.
Det kommer en härlig kille till världen som kallas Ceasar (efter en av mia kompisars önskemål). Han lär få en livlig uppväxt med en så stor familj, till och med mormor och morfar bor i huset.
Eftersom att jag vägrar att vänta på att de åldras upp från det irriterande burrito stadiet så köpte jag en tårta och åldrade upp honom.
Förvånande nog fick han samma anlag som sin syster, rosa hår och väldigt blåa ögon. Nu har nästan alla i hela familjen rosa hår, Barbro, Coral, Ceasar och Ellie (hon har lila hår men aja).
Tidigt nästa morgon börjar mamma Barbro med att lära honom att prata, nu när hon är ledig från jobbet finns det inte så mycket att göra. Särskilt med en butler hemma.
Nu när de flesta är upptagna med barn, jobb och skola får Tulsan roa sig själv.
Nästa kväll är det en dubbelfödelsedag, både Jeffery och Coral fyllde år.
Lite derpigt foto precis när hon växte upp.
Hon blev en cool tjej som dessutom "skaffade" en mohawk.
Jeffery ser förvånansvärt glad ut för att bli åldring.
När han däremot såg resultatet var han väl inte lika nöjd...
Ehm.. Han hade iallafall overall. lol
Nu var hon på väg till skolan, hennes föräldrar hade sagt att en present väntade hemma. Hon hoppades och hoppades på att det var det hon hade önskat sig ett tag nu.
Och japp, detta var precis vad hon önskat sig! Hon hade dessutom fått några pyttehinder att öva hoppning med. Hästen hette Marocco och var en kolsvart frieser hingst. Hon jobbade hela kvällen med att få till hoppen när hennes mamma ropade
-Hejdå hjärtat, se till att ta hand om Ceasar! När vi kommer hem ska allt vara städat, ok?
Men gud tänkte hon, hon hade varit så inne i ridningen att hon glömt att hennes föräldrar och morföräldrar skulle bort på semester i två dagar.
-Aaa, visst. Ropade hon osäkert till sin mamma.
Hon var ju tvungen att ta hand om Marocco så det fanns ingen tid åt Ceasar, därför skaffade hon barnvakt.
Hon klappade av honom efter en lång ridtur efter hoppövningarna kramade hon om honom och satt av.
Nu ville hon inget annat än att flytta ut på landet och bo med sin häst Marocco. Förhoppningsvis skulle hon bli så duktig att hon kunde klara sig på vinstpengarna från tävlingarna. Som ni märker har hon plannerat låååångt i förväg, honm skulle ju nämligen bli ridproffs.
Hon gjorde snabbt läxan och gick till sängs.
Hon gick upp tidigt den kalla vår morgonen och tog hand om sin älskade häst som hälsade henne glatt välkommen.
Hon skulle ju bli proffs så hon tränade varje dag, hoppade högre och högre, blev bättre och bättre. Nu är det snart dags att börja tävla täönkte hon när hon klarade de höga hindrena galant.
 Efter några veckor växte Ceasar upp och började skolan. Livet rullade på som vanligt i Bridgeport och snart var det dags för Coral att växa upp.