Sims 4 Generation 1 Del 1

 
Detta är alltså första avsnittet av den här serien som förhoppningsvis kommer hålla på ett bra tag!
Moa bestämde sig för att ha ett party, hon ville framförallt hitta vänner men också öva lite på sina skämt, hon ville gärna jobba som underhållare.
Det kom många till festen, den som verkade vilja parta mest var den här tanten som dansade hela kvällen i sina rosa glasögon. I bakgrunden var Emma som inte alls var så förtjust över att partyt ägde rum i HENNES hus på en söndagkväll innan jobbet.
Hon gick in i sitt och Moas sovrum och la sig ner och försökte ignorera oljudet så gott det gick. Som tur var så somnade hon efter ett tag.
Det blev mycket disk från gårdagen upptäckte Emma när hon vaknade. Vem skulle städa upp det? Hon såklart. Nästa gång Moa skulle ha fest skulle hon se till att det inte blev såhär.
Nu hade hon städat hela huset och kunde pusta ut. Hon kollade på klockan och insåg att hon inte skulle hinna duscha innan jobbet. Skulle hon behöva gå till jobbet stinkande? Tydligen ja, klockan var nämligen så mycket att hon var tvungen att gå direkt.
Hon och Moa kom hem samtidigt den dagen. Moa såg nöjd ut men det var antagligen eftersom hon fått en befodran och även fått gå lite tidigare. Emma var inte lika nöjd och hade paxat duschen.
Moa passade på att bjuda hem en kompis som hade kommit på festen. (Han är från min andra familj som jag spelat på rättså länge.) Sam verkade trivas i Moas sällskap fast han var lite tillbakadragen, han visste du inte Moas avsikter, tänk om hon skulle missuppfatat något som han gjorde och tro att han var intresserad av henne. Han slappnade av när hon en bit in i samtalet nämnde att hon var ihop med Emma.
Emma skulle ut och hämta posten och såg deras besökare. Hon blev arg och bestämde sig för att kolla på en romantisk komedi som kommit ut nyligen. Hon och Moa följde serien som gick en gång i veckan.
Inte skulle hon få någon ro, nej nej för då kom Sam och satte sig bredvid henne. Hon gav honom dödens blick i hopp om att han skulle fatta glimten och gå hem.
När han inte gick så lade sig Emma demonstrativt ner i soffan och tog en tupplur.
 När hon vaknade insåg hon att hon var tvungen att fylla i några rapporter så hon satte sig vid den gamla datorn som hon haft sedan hon var barn.