PGC Peach: Picknick

 
Hänt senast: Familjen flyttade till Frankrike, Paris
 
Bilduppladdaren fungerar fortfarande inte, så jag förde över alla bilder till en annan dator. Detta tog längre tid, så därför delade jag upp ett långt inlägg i två lite mindre.
 
 
Michaela och Theo är färdiga med huset och bestämmer sig för att se sig omkring i Paris. Deras turistkarta hänvisar till ett café i samma kvarter som de bor, så de första de gör är att gå dit för en liten lunch.
 
 
Väl framme vid cafét beställer de varsin drink samt en enkel lunch. Michaela bestämmer sig för höstsallad och Theo tar en pizza.
 
 
Näst på tur står Eifelltornet på andra sidan piren. Michaela och Theo tar en turistbåt över till andra sidan och tar lite foton på sig och Eiffeltornet. Dock går de inte in i det, det vill de göra en annan dag.
 
 
Bredvid Eiffeltornet finns en park, och eftersom Theo tagit med sig en picknickkorg bestämmer de sig för att ha picknick. Det blir ett krafitgt mellanmål i form av hamburgare och vattenmelon, och en hel del småprat! Parken är verkligen jättefin, och dessutom superstor!
 
 
Efter maten är det dags för lite lek, det blir baseball eftersom Theo tydligen hade med sig en. Medan de spelar(Theo var riktigt bra på det här, Michaela var lite för ivrig) går solen ner över Paris och snart blir det dags att ta båten tillbaka.
 
 
Ja, eller bien också för den delen. Förra gången gick de från piren, men nu beställer de en taxi för att ta sig till kvarteret där de bor.
 
 
När de kommer hem kollar Theo datorn, och det visar sig att han har fått ett meddelande från sin chef. Theo ska börja jobba imorgon, det var ju anledningen till att de flyttade.
 
 
Eftersom han inte har spelat på gitarren sen universitetet spelar han helt enkelt lite. Han känner att minnet måste fräschas upp, han kanske ska spela redan imorgon?
 
 
Michaela däremot, bestämmer att hon och Theo ska skaffa en stil som passar bättre för Paris. Den stilen får ni se i nästa inlägg....
 
//Rolo