Melina i The Sims 4: Födelse, liv och död

Hej! Jag har spelat fortsatt på Melinas familj, och riktigt mycket har hänt. I det här inlägget kommer ni få se både födelse, liv och åldrande.
 
En kväll när Amanda bott hos familjen i några veckor, ber hon Percy att följa med ut, ner till kanalen.
 
 
Väl framme pratar hon om hur vacker kvällen är, och om hur mycket hon älskar Percy. Hon friar till honom. Percy blir rörd, och säger självklart ja.
 
 
Trots att Melina börjar bli riktigt gammal, är hon ändå noga med att sköta om sin trädgård.
 
 
Piper har bestämt sig för att dra in lite egna pengar till hushållet, och söker kassajobb på olika affärer. Tillslut får hon ett! Dock har det ganska sena arbetstider, så det blir tajt med tid att göra läxorna på eftermiddagarna.
 
 
Melina börjar få ont i ryggen på äldre dagar, och bestämmer sig därför för att pensionera sig från sitt jobb som Hemlig Agent.
 
 
Amanda och Percy ser fram emot bröllopet, och planerar lite varje dag. Dock måste det snart ske, eftersom Melina blir sämre och sämre för varje dag, och Percy vill så gärna ha med sin mamma på sitt bröllop.
 
 
Trots att det var så länge sedan Melina och Henrik gifte sig älskar de fortfarande varandra lika mycket nu som då.
 
 
Det visar sig att Amanda är gravid med hennes och Percys son. Nu är det verkligen bråttom med att ordna bröllop, eftersom de gärna vill vara gifta innan de får ett barn ihop.
 
 
Bröllopet blir planerat till en lördag i maj, och Amanda har länge provat ut kläder. Hon vill inte ha den klassiska vita brudklänningen, utan bestämmer sig för en knälång, grön klänning med passande smycken.
 
 
Bröllopsdagen är här och allt är fixat.
 
 
Pipers stora kärlek Mikael Holmgren kommer också på bröllopet, och de verkar ha riktigt trevligt.
 
 
Vid vigseln blir det både tårar och glädjerop. Amanda Sandstorm och Percy Egelrud är nu ett gift par!
 
 
Efrer vigseln passar Piper och Mikael på att äta av de goda hamburgarna som Melina tillagat. De har också otroligt trevligt.
 
 
När alla är hemma igen bakar Melina en bröllopstårta till brudparet.
 
 
Henrik passar på att spela en romatisk jingel medan alla tar sin del av tårtan.
 
 
Tiden går och Amandas mage blir bara större. En natt vaknar hon av fruktansvärda värkar, och inser att det är dags att bege sig till sjukhuset. Percy följer självklart med som stöd.
 
 
De kommer hem med en söt liten flicka som de döper till Luna.
 
 
Nu när Percy och Amanda har barn har de bestämt sig för att flytta ut ur det lilla huset. Eftersom de har knappt med pengar bestämmer de sig för att flytta hem till Amandas syster Lynn, tills vidare.
 
 
Mikael kommer hem till Piper så att de kan fira sina födelsedagar tillsammans. De är nu ungdomar!
 
 
Mikael kan inte längre bo hemma efter ett gräl med sin mamma, hetlevrad och elak som han är. Istället flyttar han hem till flickvännen Piper.
 
//Rolo