Melina i The Sims 4: Kärlek

Hej! Som ni kanske har märkt har vi inte varit så aktiva. Detta beror både på att vi har spelat andra spel, samt haft mycket att göra i skolan. Vi måste dock få blogga när vi tycker det är roligt, vilket vi inte har haft ork till på den senaste tiden. I det här inlägget kommer ni att få ta del av flera veckors spelande, och vad som blir flera år i Melinas och hennes familjs liv.
 
Familjen har nu kommit hem från vildmarken, och det dröjer inte länge innan det är dags för Percy att bli tonåring! Han får egenskapen "Munter", och är nästan glad hela tiden. Hans dröm är att som vuxen bli programmerare, så det är det han ägnar sig åt på dagarna.
 
 
Percy bestämmer träff med sin bästa vän Amanda Sandstorm, som också har blivit tonåring, eftersom hon är några dagar äldre än Percy.
 
 
Träffen verkar dock leda till mer än bara nostalgi.. Percy får äntligen chans att berätta om sina känslor för Amanda som han haft sedan barndomen.
 
 
Känslorna är som tur är besvarade, och de sätter sig vid ett litet bord för att diskutera en eventuell framtid tillsammans.
 
 
Melina, som snart ska bli gammal, har skaffat sig en trädgård! Hon har länge varit intresserad av växter, men aldrig riktigt haft tid eller ork att anlägga en riktig trädgård.
 
 
Piper bjuder hem sin bästis Mikael Holmgren, som hon både träffat på lekplatsen, men också går i samma klass som i i skolan.
 
 
Mikael stannar över på middag(på den här bilden syns lite av den renovering jag låtit göra i vardagsrummet), och eftersom familjen inte har tillräckligt med platser vid matbordet sitter hon och Mikael i soffan och äter-
 
 
Sedan är det dags för Mikael att gå och Piper ger honom en kram innan han går.
 
 
Vissa kvällar jobbar både Melina och Henrik sent, och dessa kvällar är det Percys ansvar att laga mat. Det brukar bli något enkelt, såsom pasta eller korv med bönor, men Melina är trots det glad att Percy lagar mat, och hoppas innerligt att han ärvt hennes begåvning för matlagning.
 
 
Piper är en mycket duktig skolelev, och har A eller B i de flesta ämnen, medan Percy inte är fullt lika duktig. Piper ägnar ofta kvällarna åt att göra extrauppgifter med ett glas apelsinjuice tillgängligt.
 
 
En helg kommer Amanda Sandstorm, som nu blivit ihop med Percy över för att sova över. De sover i Percys dubbelsäng som står i vardagsrummet, och de verkar ha väldigt trevligt. Piper verkar dock inte tycka det är särskilt roligt, vilken förmodligen beror på hennes stela relation till Amanda.
 
 
Vissa kvällar visar sig även spöket efter Katrina Skogh. Det brukar vara Henrik som pratar med henne, eftersom det var han som kände henne bäst i livet. Han sörjer henne mycket vid hennes grav som står på tomten.
 
 
Snart är det dags för Melina att fylla år, så hon ställer sig och bakar en riktigt god tårta till sin sista födelsedag :(
 
 
Melina blir en mycket glad gamling, som inte ser mer annorlunda ut än lite grått hår och lite mer rynkor.
 
//Rolo