Melina i The Sims 4: Det går snabbt

 
Det blir dags för Piper att bli tonåring!
 
 
Efter en liten stilförändring ser hon nu ut såhär.
 
 
Piper får egenskapen Geni, och därför känner hon sig ofta fokuserad på mornarna. Hon brukar därför sätta sig och spela schack i pyjamas.
 
 
Mikael Homlgren har blivit tonåring, så Piper bjuder hem honom, och inser att han har blivit riktigt snygg. Mikael tycker faktiskt samma sak om Piper!
 
 
Piper ger honom en ros, och Mikael tar glatt emot den.
 
 
Helt plötsligt böjer sig Piper ner och ger honom en kyss på munnen. Mikael är en smula förvånad, men han gillar det lika mycket som Piper.
 
 
När de nu officiellt har blivit ett par är det ju klart att detta ska läggas upp på Instagram!
 
 
Ni som har spelat MySims kanske känner igen kocken Gino, som nu står på familjens matbord.
 
 
Idag är det Percys födelsedag och han blir hembjuden till Amandas hus Dammbo för att träffa hennes familj och fira sin födelsedag med henne.
 
 
Han får träffa Amandas syster Lynn som han kommer bra överens med samt Amandas mamma Helena, som verkar glad över att en av hennes döttrar hittat kärleken.
 
 
Det visar sig att Helena varit snäll nog att baka en tårta åt Percy. Han växer upp till ungdom, vilket inte skiljer sig mycket från hur han förut såg ut. Percy blir dock lite deprimerad, eftersom livet går så snabbt.
 
 
Dessa känslor skingras dock snabbt är han får en kram av Amanda. I all hast frågar Percy henne även om hon vill komma och bo hemma hos honom, eftersom de nu båda är myndiga.
 
 
Amanda är lite nervös över att bo hos Percy, med tanke på hans föräldrar som hon inte känner särskilt väl, och hans syster som inte gillar Amanda särskilt mycket.
 
 
Amanda ändar dock sin stil lite nu när hon bor i Willow Creek, eftersom hennes förra stil hörde hemma i Oasis Springs.
 
 
Piper och Amanda visar sig lyckligtvis komma någorlunda överens, och de spelar schack tillsammans.
 
 
Percy inleder en karriär som Programmerare, eftersom han är intresserad av att tjäna egna pengar, så att han kan skaffa ett eget hus.
 
 
Amanda är ganska bra på att sjunga, och sjunger ofta romantiska sernader för Percy, som blir väldigt rörd.
 
 
Henrik växer också upp till åldring, och han och Melina vandrar nu tillsammans mot slutet.
 
//Rolo