Familjen Grapes Generation 2

Ellie Grapes och Jeffery Grapes fick två barn, Babs och Barbro. Jag bestämde mig för att spela vidare på Barbro, i detta inlägg kommer ni får se lite om hennes familj idag.
 
Barbro Grapes
Egenskaper: Geni, Älskar kylan, Tursam, Atletisk och Ond.
Jobb: Polis
Övrigt: Hon precis som sin mamma har en ganska udda hårfärg, hon har nämligen rosa hår. En ljus pastellrosa, hon älskar rosa och vill helst alltid ha på sig något rosa. Hon har flyttat ut från sina föräldrars lägenhet med sin pojkvän Joakim.  Hon har precis fått en dotter med samma rosa hår och svarta toppar. Hon heter Coral och har egenskaperna Grinig och Konstnärlig. Den konstnärliga sidan har hon ärvt från sin pappa och mormor.(Ellie måste ha skrivit ca 15 böcker under sin tid)
 
 
 
Joakin Rejninger
Egenskaper: Överkänslig, Hetlevrad, Kattperson, Ivrig och Älskar att simma.
Jobb: Tjuv, ja ironiskt nog jobbar han som tjuv med en flickvän som är polis.
Övrigt: Han har tänkt att fria men Barbro vet inte om det ännu. Han har redan frågat hennes pappa Jeffery om hennes hand och väntar bara på det rätta tillfället. Han är lite arg över deras beslut att skaffa hund och inte katt men det kan man ju inte göra något åt nu.
Hunden Tulsa är ljudlig, trogen och älskar att simma. Hon har på senare tid fått egenskapen icke destruktiv. En trevlig och lätthanterlig Cocker Spaniel tik, Precis vad en barnfamilj behöver.
 
Nästa gång ska ni få en liten tur av huset de köpte med Barbros föräldrars pengar. Ellie tjänade nämligen myyyycket pengar. Hon kanske ska få flytta in i deras stora hus med Barbro och Joakim, vad tycker ni?