Familjen Sandstorm i The Sims 4

 
Kommer ni ihåg det här huset? Det som finns i Oasis Springs, och som jag byggde för några dagar sedan. Anledningen till att jag drar upp det igen är att en liten familj har flyttat in där! Familjens namn är Sandstorm och består av en ensamstående mamma, Helena Sandstorm, hennes tonårsdotter, Lynn Sandstorm, och hennes tioåriga dotter, Amanda Sandstorm.
 
 
Här har vi alltså den ensamstående mamman Helena Sandstorm. Hon har i sina dagar flyttat omkring mycket, på grund av lite pengar. Hennes man var dock rik, men eftersom de är skilda har Helena inte fått ut något av pengarna. Även om hennes man inte tyckt mycket om Helena, har han alltid älskat sina båda döttrar, särskilt Lynn. När mannen, som inte hört av sig på flera år, plötsligt dör i en bilolycka testamenterar han oväntat sina pengar till sina båda döttrar.
 
Döttrarna är snälla nog att ge pengarna till sin mamma, som ser chansen att flytta in i ett riktigt hus istället för en tvårummarlägenhet i Bridgeport. Hon tar med sig barnen och flyttar till Oasis Springs där alla kan få ett eget rum. Resten av pengarna kommer finnas där som överskott eller...
 
 
...gå åt till Lynns rehabliteringsbehandling. När Lynn var 12 år fick hon cancerdiagnosen leukemi, men överlevde. Femton år gammal hittades dock en metastas i hennes ben. I fyra år har hon överlevt kampen mot cancern, och för åtta måndader sedan förklarades hon cancerfri. Även om Lynn tappade allt hår under behandlingen och det borde ha växt ut vid det här laget, väljer Lynn att fortfarande raka huvudet som en påminnelse om cancern. Dessutom tycker jag att hon är rätt cool så!
 
(Och hon påminner väldigt mycket av min bild av Lynn i Divergent. Håller ni med?)
 
 
Och det här är lillasyster Amanda. Söt, och tycker väldigt mycket om sin syster. Hon hatar att klä sig i klänningar, så det blir ofta den lilla tygkepsen som hon fått av sin syster, en collagetröja och ett par jeans. I skolan gillar hon att var för sig själv och läsa böcker, eller vara med killarna. Dessutom är hon riktigt busig, och hennes ambition är att bli det busigaste barnet!
 
Vill ni se mer av familjen Sandstorm?
 
//Rolo
#1 - - Emelie:

Jag vill se mer av dem :D

#2 - - Kattolussy:

Jag vill höra mer! :)

Är det inte typ Shannon i Divergent som har rakat håret?

Svar: Kul att du vill höra mer! :D Hon som rakat håret heter Lynn i Divergent, och hon är född hos de Tappra och var novis samtidigt som Tris.
Rolo och Ida

#3 - - Linda:

så fint

Svar: Tack :D
Rolo och Ida

#4 - - anon:

Om ni fortfarande har kvar denna familj, kan ni då lägga till en familjemedlem som heter Darude, så att han heter Darude Sandstorn?

Svar: Haha, absolut! Lägger ut en bild när jag gjort honom!
Rolo och Ida