Familjen Grapes: Hästar hästar och ännu mer hästar

Jag har inte bloggat på JÄTTELÄNGE och hoppas att kunna bli iallafall lite bättre på det. Har spelat en del Sims 4 och undrar vad ni vill se gällande det, har även Simcity och Sims Medeltiden så det är bara att säga vad ni vill se mer av!
Tulsan är fortfarande ung och leker med sin leksaksboll som hon fick när de flyttade in. Det är mest Coral som leker med henne nuförtiden eftersom de andra är rätt så upptagna.
Hon kunde inte vara ifred en sekund utan att det kom en mängd paparazzis och skulle ta foton.
Hon red mest på tomten och hoppades på att i framtiden kunna köpa ett stort stall och ha massa hästar. Kanske Appaloosa Plains vore trevligt tänkte hon. Fast först och främst behövde hon bli bättre på att rida..
Corals pappa hade målat ett porträtt av mamma Barbro. Tyckte att det blev rättså bra.
Ingen kommentar..
Inte ens ett blixtnedslag kunde stoppa henne från att sluta rida, Hon och Marocco hade nu blivit väldigt bra på att hoppa så hon bestämde sig för att gå in och köpa en tävlingsdräkt för nu var det dags att ge sig ut och tävla.
Tidigt Nästa morgon red hon till Stallet där tävlingen skulle hållas.

När hon kom dit var det helt tomt så hon passade på att umgås lite med Marocco.
 Efter några timmar av tidsfördriv började äntligen tävlingen. Det var bara en liten tävling med en pytteliten vinstsumma men ändå kände hon sig jättepirrig, när hon red in i ridhuset och såg de låga hindrena och publiken slog det henne att det var detta hon ville göra i resten av hennes liv.

Hur det går får ni se i nästa avsnitt!


//Ida