Vi spelar: Med Agnes Rynkbak

För ett tag sedan skrev vi om Agnes Rynkbak-utmaningen[som finns här], påhittade av oss själva, och när Ida var här i söndags bestämde vi oss för att spela den eftersom den går så pass fort. Den går alltså ut på att gifta sig med Agnes Rynkbak och skaffa fem barn med henne. Såhär gick det!
 
 
Vi skapade en sim vid namn Harald Blad, en riktig affärskille. Han fick gå hem till Agnes Rynkbak för att försöka vinna hennes hjärta.
 
 
Dock tråkade han henne nästan till döds(eller i alla fall till sömns) med sin egenskap "Inget Sinne för humor". Hon var nog riktigt nära på att köra ut honom där, men Harald kämpade tappert på.
 
 
Det var tur det! Efter en dag med Agnes Rynkbak kommer deras första kyss tillsammans...
 
 
...och innan natten kommer är de gifta och allt! Harald sparade inte på krutet och friade på toaletten. Med Cornelia Spökh som enda publik gifter de sig i vardagsrummet, och sedan flyttar Harald in!
 
 
På översta bilden ser ni hans gamla hus, och på den nedre ser ni det nuvarande huset där han bor med Agnes Rynkbak.
 
 
Agnes får en ny outfit och lagar genast lite mat(hon har rätt bra matlagningsfärdighet från början) så hon gör eldiga räkor. Harald sitter och jobbar eftersom han är arbetsnarkoman.
 
 
Agnes får reda på en natt att hon är gravid. Hon blir förvånansvärt glad, hon verkar inte alls lika grinig som alla friare verkar ha fått för sig att hon är!
 
 
En natt kommer en tjuv hem till Agnes och Harald, Agnes sägs ju sitta inne på en stor förmögenhet. Som tur är tar polisen snabbt fast tjuven och Agnes och Harald sover lugnt vidare.
 
 
Agnes, med nivå 8 i målning, tillbringar en stor del av graviditeten på husets balkong med att måla. en tavla är av Jorden, och ska sitta i barnets rum.
 
 
När hon står och målar en natt(ja, hon målar på natten) får hon förfärliga värkar, och hon åker inte till sjukhuset utan föder hemma. Hon får en liten son vid namn Eric, och verkar faktiskt stolt.
 
 
Samma natt som Agnes föder tycker tydligen Eric Darling(Agnes förra man, det var därför bebisen fick heta Eric) att det verkar vara en bra idé att spöka, så det är också vad han gör.
 
 
Vi åldrar upp Eric, och märker att han ärvt sin pappas ansikte, men alla anlag kommer från Agnes sida och Spökh-familjen.
 
Tycker ni det är kul med spontana saker ur vårt spel?
 
//Rolo och Ida
#1 - - CHAOS:

Åh det verkar ju faktiskt riktigt roligt! Kanske får testa jag med :D

Svar: Det var faktiskt roligare än väntat :D
Rolo och Ida

#2 - - Siri:

Så snygg Agnes blev efter sin makeover!

Svar: Tycker vi med! :D
Rolo och Ida