Önskesimmar: De Utvalda

Vi fick en önskan av "Cirkeln-Fanet" att göra Rebecka, Vanessa, Linnéa och Minoo som önskesimmar. Vi har gjort detta, men vi kunde inte låta bli utan gjorde Ida och Anna-Karin också, hoppas det gick bra :D
 
 
 
Linnéa Wallin
 
 
 
 
Egenskaper: Hetlevrad, Kleptoman, Vegetarian, Upprorisk, Avantgardist
Biografi: Linnás mamma är död och hennes pappa är alkolist. Linnéa bor i en soc-lägenhet själv. Linnéa räknas som stans psykfall eftersom hon har konstiga kläder och lyssnar på konstig musik. Linnéa är väldigt duktig på att rita. Linnéas hittar tillsammans med Minoo sin bästa kompis Elias död på en av skoltoaletterna. Alla tror att han begick självmord men de Utvalda är de enda som vet att han blev mördad. Linnéas element är vatten, hon kan läsa tankar, kommunicera via tankar med andra vattenhäxor och påverka vatten.
 
 
 
Rebecka Mohlin
 
 
Egenskaper: Vänlig, Tursam, Ambitiös, Atletisk, Karismatisk
Bigorafi: Rebecka är populär på skolan ända sedan hon blev ihop med den lokala fotbollsstjärnan Gustaf Åhlander. Rebecka är rädd för att han ska tycka att hon egentligen inte är smart eller snygg och då lämna henne. Rebecka har ätstörningar men har aldrig pratat med sina problem med någon. Rebeckas element är eld och hon kan utöva telekinesi, alltså flytta föremål med tankekraft, samt förmågan att sätta eld på saker.
 
 
 

Vanessa Dahl
 
 
Egenskaper: Festprisse, Social dagslända, Älskar värmen, Bra på att kyssas, Oemotståndlig
Biografi: Vanessa är en av skolans populäraste personer. Hennes största intresse är att festa tillsammans med kompisarna Michelle och Evelina. Hon är ihop med Wille som är fem år äldre. Vanessa bor i en lägenhet med sin mamma, sin halvbror Melvin och mammas sambo Nicke, som Vanessa hatar. Vanessas element är luft och hon kan bli osynlig, kontrollera vind och flyga.
 

 
 
 
 
 
Minoo Falk Karimi
 
 
Egenskaper: Inget sinne för humor, Perfektionist, Ordentlig, Geni, Klumpig
Biografi: Minoo bor i Engelsfors men vill egentligen bo i Stockholm. Minoo är duktig i skolan, men har inte så många vänner. Inga alls faktiskt. Minoo är kär i sin lärare Max. Minoo är den enda av De Utvalda(och i hela världen) som inte har ett element. Hon är välsignad av beskyddarna, kan manipulera andras minnen, se andras magi, bryta en demonvälsignelse och ta en människas livskraft.
 
 
 
 
 
Ida Holmström
 
 
Egenskaper: Social dagslända, Diva, Snobb, Snackare, Ryttare
Biografi: Idas familj tillhör stadens sociala centrum. Ida är en av skolans mobbare, men en av läraranas favoriter, därför blir hon vald till kamratstödjare trots att hon bara mobbar folk. Ida är väldigt rädd för mörker. Idas element är metall, och de döda kan tala igenom henne. Hon kan få visioner, läsa Mönstrens Bok först av alla och kontrollera elektricitet.
 
 
 
 
Anna-Karin Niemen
 
 
Egenskaper: Blyg, Nolla, Socialt tafatt, Opassande, Älskar naturen
Biografi: Anna-Karin har varit mobbad hela sitt liv. Hon bor på en gård tillsammans med sin morfar och mamma som är deprimerad. Anna-Karin tycker mycket om djur och drömmer om att bli veterinär. Anna-Karins element är jord, och hon kan påverka människor och få dem göra saker som hon vill. Hon har också en styrka som skyddar henne mot fall från höga höjder, samt kan få henne att spräcka saker. Hon har en räv som familaris.
 

 
 
 
 
Övriga bilder
 
 
#1 - - Lilla jag/Kattolussy:

Hey, taskigt. På alla förutom Linnéa har ni visat alla klädstilar. Nobba onte henne, hon är en av mina favvisar (:

Svar: Det var att hon inte gick att få upp på Exchange. Vi kan försöka nu igen, hon kommer upp nu :D
Rolo och Ida

#2 - - simmarsmulans syster:

Alltså cirkelserien <3

Svar: Alltså :D
Rolo och Ida