Recension Lucky Palms

En liten kortare recension på ökenstaden Lucky Palms.
 
 
Om staden
Första intrycket är att du just åkt längs en halvbra landsväg hur länge som helst. Långt borta bland de höga ökenbergen ser du vatten - och en stad - uppenbara sig, nämligen Lucky Palms! Staden är byggd så att den är lite som ute i ingenstans. Stan är ändå väldigt grön, det är fullt av parker och vatten.

Såhär beskriver EA staden:
 
Utforska en helt ny värld – Upptäck underverken i Lucky Palms redan i dag!

Vila och avslappning är det som gäller i The Sims 3 Lucky Palms! Här finns gott om parker, rekreationslokaler och en blomstrande kulinarisk miljö, i en grön oas mitt bland sanddynerna. Den här ökenenklaven har välskötta trädgårdar, moderna egendomar och mysiga hus längs stränderna av en ofördärvad sjö. I hjärtat av staden finns en mystisk brunn som sägs kunna uppfylla de renhjärtades önskningar ... vad ska du önska dig?
 

 
Nere vid vattnet hittar du en vacker strandpromenad med brygga och båtar som flyter på vattnet - en av våra favoriter med staden är just de här husen. Själva Lucky Palms miljö känns genomtänkt.
 
Annars är staden en helt vanlig stad, med premiumföremål som följer med osv. Dessa tänker vi INTE berätta om nu.
 
Vi tycker dock staden är dyr, även om de är en av de bästa världarna enligt oss. Ska du satsa pengar på någon ska du enligt oss välja Lucky Palms, Roaring Heights eller Aurora Skies.
 
 
//Rolo och Ida