Husdjurslegacy

Som ni nog vet kör vi en kattlegacy här på bloggen, men om ni själva vill spela finns reglerna nedskrivna i det här inlägget. Legacyn går såklart bra att spela med vilket sjur som helst av katt, hund och häst :D
Husdjurslegacy(Husdjur EP krävs)

Välja djur

Nu ska du välja ett av de tre olika djuren till husdjur(häst, hund eller katt). Du ska bara ta det du känner för, och förhoppningsvis kommer orka spela 10 generationer med.
 
Skapa en sim

Börja med att skapa en sim, som ska var ungdom-åldring. Du får skapa en partner till simmen. Simmen får du göra hur du vill, men den får inte ha några egenskaper som ger den fördel då den ska ta hand eller umgås med djur, såsom djurälskare, ryttare osv. Skapa INTE ett djur i skapa en sim.
 
Börja Spela

Dags att spela! Det första du bör göra är att adoptera det djur du valt! Detta djur ska vara grundare till de kommande tio generationerna. Sedan är det bara att leva simmens liv, och se till att husdjuret INTE dör förrän den har parat sig och fått en arvinge som kan ta över nästa generation.
 
Regler
  • Inga fusk är tillåtna
  • Om din grundare/arvinge dör utan att ha en arvinge för nästa generation förlorar du utmaningen.
  • Det är tillåtet att adoptera människobarn som "människoarvingar" för att ta hand om djuren, men alla djur som ska kunna räknas som arvingar får inte vara adopterade utan ha ett släktband till grundaren. Partners till djurarvingarna får dock adopteras.