PGC Grey: Del 14 Generation 2

 
Hänt senast: Det senaste tvillingparet växte upp.
 
April, april! Trodde ni att PGC Grey var ett aprilskämt? Nej, jag har fått låna Rolos dator där PGC:n nu finns, så detta är det senaste från Grey!
 
Candy tycker att det är en bra idé att bombadera tomten med snögubbar när det är snödag och ledigt från skolan.
Sen blir det födelsedagar: Candice och Cinderella blir ungdomar. Dock får båda varsin omstajling innan Cinderella tar med sig Candy och flyttar ut. Även föräldrarna David och bella Grey flyttar ut för att lämna Candice kvar tillsammans med sin tonårsbror Cecric.
Candice tar ett jobb som sångare under artistnamnet Candice Cool. Hon sjunger faktiskt inte alls falskt, kanske en naturbegåvning?
Cedri passar på att mysa framför den gröna elden tillsammans med sina gröna vingar, i ett litet av ett bortglömt rum i det enorma huset.
Sen blir det dags för Candice att ta studenten och får utmärkelsen Hon som antagligen räddar världen. Alla i släkten är där och firar, men någon efterfest blir det inte.
Sen drar Candice till parken för att spela för dricks..
Cedric bjuder över förälskelsen Vilhelmina Wolff, och upptäcker att hon också verkar intresserad vilket gör honom hoppfull. Han räknar med en bra fru, eftersom det lär bli en del barn..
 
//Ida