Rolos Rika Familj Del 26

Äntligen, tänker ni. Rolos Rika Familj har ju som sagt inte kommit upp på väldigt länge, men igår när Ida var här tog vi oss friheten att spela, tja vi kanske inte behöver gå in på detaljer, väldigt länge var det i alla fall, så nu har vi nog inlägg för år. Denna gång när vi möter familjen så bär dey av till Kina ^^
 
 
Viktoria jobbar väldigt mycket, och hon är faktiskt rädd för att jobba ihjäl sig. De pauser hon får tar hon ut i familjens mycket uppskattade gungstol.
 
 
Flickorna Klara och Evelina fyller år, men eftersom kompisantalet är skärpt så firar de hemma med mamma istället. Betjänten Benhilda firar hon med!
 
 
Såhär ser man ut som tonåring då. Evelina, på den övre bilden, blev atletisk och Klara på den lägre bilden blev prydlig. Två tonåringar som forhoppningsvis kommer hjälpa till mycket!
 
 
För att komma bort från all stress bestämmer sig Viktoria för att boka en resa till Kina. Såklart bokar hon även biljetter till tonåringarna!
 
 
Äntligen framme efter 12 timmars flygresa. Viktoria bytte genast om till en mer afrikansk stil, för att hedra sin gammla pappa Erik som kom från Ghana. Varför hon ska ha sådana kläder i Kina vet jag inte.
 
 
Evelina bytte till en mer kinesisk frisyr och satte sig på sin cykel för att fara iväg till De Lärdes Trädgård. Hon är fast besluten om att lära sig hemligheten bakom Sim Fu!
 
Klara och Viktoria däremot tog sig en tur till marknaden, både för att träffa lite kul folk och för att kanske möjligtvis handla lite souvenirer.
 
 
Viktoria startar med att köpa lite wok, eftersom flygresan gjort henne rätt hungrig.
 
 
Samtidigt i De Lärdes Trädgård kämpar Elina med Sim Fu. Det ser ut att gå... lovande.
 
 
Klara, som alltid varit social, träffar ett litet kinesiskt barn på marknaden. Han berättar att han jobbar där tillsammas med sin mamma för att försörja familjen. Hans syster dog 13 år gammal och hans pappa är försvunnen.
-Shit, är det såhär på turistorterna? Tänker Klara förfärat.
 
 
Mm, även om maten var stark så smakade den i alla fall någonting!
 
 
Elina har anlag för Sim Fu, hon har ju alltid varit diciplinerad. Ganska fort tilldelas hon en karatedräkt att sätta sitt första bälte på- det vita.
 
 
Övning ger färdighet och ganska snart garderar hon till det gula!
 
 
Dagen flyter fort förbi och Elina väljer att tälta på marknaden för att spara så mycket färdtid som möjligt.
 
 
Viktoria lär sig snabbt av ortsborna att meditera och att hitta sin inre frid, vilket hon tycker känns super mitt i all vardagsstress.
 
 
Dagarna i Kina flyter fort förbi och ganska snart är det dags att åka hem. Elina hinner ta blått bälte innan hemresan, vilket betyder att hon bara har brunt och svart kvar!
 
Notis: I verkligheten lyder bältesordningen i karate såhär: Vitt, Rött, Gult, Orange, Grönt, Blått, Lila, Brunt och Svart. I sims finns inte det lila bältet. Vi tänkte faktiskt göra en guide om alla nivåer i Sim Fu, håll utkik!
 
//Rolo och Ida