Rolos Rika Familj Del 23


 
En dag när Victoria öppnade brevlådan fanns där ett brev från någon hon inte känner till. Hon öppnar det, coh där i berättas det att hon har ett till barn. Victoria tänker efter; och kommer ihåg att hon faktiskt varit gravid en gång förut, men vid födseln tog läkaren med sig barnet och sa att det inte skulle överleva. Nu berättades det att barnet hade fyllt 11, och att hon skulle få tillbaka det. Men Victoria, som borde bli jätteglad, visste inte vad hon skulle tro. Kommer hon orka med ett barn till?
 
 
Några dagar innan barnet kom kom Victorias mamma, Spirit på besök för att berätta att arvet som Wilma Sky lämnat efter sig nästan är slut, och att hon kommer bli tvungen att flytta om hon vill ha kvr lite pengar.
 
 
Samma natt blir Victoria tvungen att lämna huset. Hon viskar tyst till sin dotter Elina : "Förlåt". Varför händer allt på en gång?
 
 
Det nya huset är ett tråkigt radhus, i det område som Wilma Sky alltid hatat. Victoria känner sig nedstämd, och det är tur att Elina finns där.
 
 
Tidigt på fredagmorgonen stiger en 11-åring in i det nya huset. Hon presenterar sig som Klara och berättar att hon blivit lämnad här för att bo hos Victoria.
 
 
Victoria kastar sig omkring Klara. Klara är som en kopia av Victoria som 11-åring, och hon är glad att hon är här.
 
 
Klara och Elina verkar även gilla varandra, även om dem bara är halvsystrar.
 
 
Victoria behöver mer pengar, så hon säger upp sig från sitt deltidsjobb och istället börjar som barnskötare. Egentligen vill hon bli brandman, men hon har inte tillräckligt hög utbilding, knappt någon alls.
 
 
Nästa dag cyklar Klara till skolan, eftersom dem inte har någon bil.
 
 
Väl hemma blir hon utskälld för skolk, eftersom hon inte hade koll på när skolan började.
 
 
Men det ända hon behöver göra för förlåtelse är att borsta tänderna...
 
 
Sedan sätter hon sig och gör sin läxa.
 
 
Lite senare in på kvällen bakar hon muffins..
 
 
För att sedan försöka sälja dem!