Inför semesterparadis: Ny sim

Idag är det 29 dagar(helt sjukt) till semesterpaadis kommer ut, coh det firar vi med en sim vi gjort som är inspirerad av sjöjungfruarna som kommer till Semesterparadis. Hon heter Levina Sjöö, och här är hon!
 
 
Levina är inte som andra sjöjungfruar. En sjöjunfru ska vara lekfull, vacker, vara naturbarn och älska havet. Levina är inte sådan. Hon hatar allt som har med naturen att göra; havet, skogen, bergen... hon förededrar städer. Mörka vinterkvällar rymmer hon hemifrån för att få gå till staden, vandra runt där och låtsas att hon passar in... Men hennes föräldrar är inte nöjda med henne, hon passar inte in på deras förväntningar som vill ha en idealsjöjunfru. Hennes mamma, drottning över havet, staffar henne hårt varje gång hon rymmer; hon klipper av en bit av hennes hår. I håret finns en sjöjunfrus kraft att bli männsika för en kort stund, och utan håret skulle Levina inte klara sig på land.
 
Hennes egenskaper: Ond, Hatar Naturen, Prydlig, Våghals, Upprorisk
 





 


 
#1 - - Olivia:

Kan ni göra lite mer och längre inlägg?

Svar: Hej! Vi försöker göra inlägg så ofta vi kan, men helst ska båda Rolo och Dream vara me doch göra inlägget. Så vi gör så gott vi kan!
Rolo och Dream

#2 - - Olivia:

Okej!