Högtider: Kärleksdagen

Till The Sims 3 Årstider medföljer fyra olika högtider. Med dessa medföljer också olika aktiviteter. Högtiderna är dessa:
 
Slappardagen
Spökeridagen
Snöflingedagen
Kärleksdagen
 

Vi tänkte, som ni förmodligen såg redan i rubriken, att börja att förklara kärleksdagen, bara för att börja någonstans. Kärleksdagen är Vårens högtid, och infaller under Vårens sista vecka. Vårfestivalen erbjuder även ett stort utbud för dig som gillar att underhålla dina simmar!
 
Vårbalens kung/drottning
 
 
 Detta blir du genom att tillbringa mycket av din sims tid på vårfestivalen(och i synnerhet att dansa) ökar chansen för din sim att bli vårbalens kung/drottning. Oavsett om dina simmar blev vårbalens kung/drottning kommer det ändå att komma ett litet meddelande som berättar vem som blev det(kanske din granne).
 
Aktiviteter
 
 
 Under Vårfestivelen finns det mycket att göra. Midsommarstången är rest, dock ger denne inte några nya interaktioner till dina simmar. På Vårfestivalen finns det pusstånd, där dina simmar kan få en kyss och, om de vågar, sköta det sjäv. Det finns även en kärleksmätare där dina simmar kan testa sin kärleksfaktor, ensam eller tillsammans med någon annan. Om du istället vill det, kan du plocka påskägg! Påskägg hittar du lätt på marken, och klicka på det så kommer det upp "Leta ägg" så kommer din sim att gå och göra det.
 
Ska vi fortsätta med restrerande högtider?
 
 
#1 - - chaos:

Tycker ni kan fortsätta, kan ju vara kul för de som inte har Årstider att få en liten mer inblick i det hela :)

Svar: Vi tänkte faktiskt lite på det, att det kan vara kul att veta lite, och även om man velar inför att köpa Årstider.
Rolo och Dream

#2 - - Ida:

Fortsätt! Men måste man se ett ägg och klicka på det för att man ska kunna leta ägg eller klickar man på marken?

Svar: Man måste se ett ägg, men de är jättelätta att hitta
Rolo och Dream