Vi granskar: Hotell

 Det var länge sedan vi la upp något ur "Vi granskar" och nu när Semesterparadis kommit ut känns det som att vi ska ta en närmare titt på hotellen!
 
 
Hotell i Allmänhet

Hotell är en byggnad som medföljer The Sims 3 Semesterparadis. Hotell kan du både äga och bo på. I Isla Paradiso, staden som följer med till semesterparadis, finns det redan ett antal hotell; ett, som vi säger, renoveringsonjekt, som är mindre lyxigt, ett spanskt, som är medelmåttigt och så har vi Glittersanden som ligger vid Glitterstranden, som är det lyxigaste(4-5 stjärnor).
 
 
Köpa Hotell

Hotell köper du lättast via telefonen(men det går också att klicka på hotellet du vill köpa, och klicka på Köp Fastighet). Gå in på Fastigheter och Reseservice... och klicka på Köp Hotell. Då kommer du få ett erbjudande om ett av hotellen(du kommer dock inte få se hotellet på bild när du tackar ja, så det är bra om du har kollat upp vad hotellen heter/har för bio innan! Vill du hellre bygga ett eget hotell, gå in på Fastigheter och Reseservice... och klicka sedan på Köp Extra Hem. Köp då en tomt, klicka sedan på tomten och välj alternativet Gör om till hotell. Hotellet kommer från början att vara stängt, efterosom ett hotelltron är nödvändigt. Sätt bara dit hotelltornet, som finns i olika former, så kan du sedan öppna hotellet.
 
 
Hotellreceptionen

I Hotellets reception kan du göra mycket. Du kan anställa folk, du kan hämta hotellets inkomster, du kan se hotellets recensioner, ställa in en egen uniform till arbetarna, chacka in, köpa myggspray.... Den viktigaste delen i detta är faktiskt recensionerna, för vad är ett hotell utan nöjda gäster? Recensionerna avgör också hur ånga stjärnor ditt hotell får. I hotellrecensionerna kommer det också att stå vad gästerna ev. saknar på ditt hotell. Detta kan vara alltifrån att poolen behöver mer klor till mer vegetariskt på buffén. Se bara till att ha mottot "Allt för Gästerna!"
 
 
Övrigt
 
-Genom att klicka på olika saker på hotellet, ex poolen eller hotelltornet, kan du välja olika saker såsom "uppgradera" eller "klorfyll poolen".
 
-Om du klickar på buffébordet kan du välja vilken mat som ska serveras, och också av vilken kvalitet(högre kvalitet kostar, inte oväntat. mer). En smart sak är att köpa flera olika buffébord, eftersom alla gäster har olika smak, så kan du då servera flera olika rätter.
 
-Ta hänsyn till dina gästers recensioner! Vill de ha en spapool, ska de få en spapool!
 
 
Se nu till att njuta av möjligheten EA och Maxis har givit oss- att kunna njuta av semesterparadis, alla på sitt eget sätt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Ida :

Det verkar väldigt mycket att ta hand om på hotellen men det verkar även extremt roligt!