Två simmar

 
Jag har gjort två supervackra för ett tag sedan som jag tänkte visa upp i ett inlägg nu. Simmarna går under namnen Elin och Elina Trason. De är mor och dotter fast det bara skiljer 14 år mellan dem. Om jag någon gång får tid skulle det vara kul att spela med dem, för de båda har rätt intressanta personligheter! Så låt mig presentera Elin och Elina!
 
 
Elin Trason

Elin blev mamma vid 14 års ålder, men pappan är okänd. Elin är nu 26 år gammal och har precis läst färdigt på universitetet medan hennes dotter fått bo hos en kompis och hos Elins föräldrar. Hon har missat 5 år av Elinas liv och vill nu tillbringa sin tid med henne vid sidan av läkaryrket. Elin drömmer om att bli rik, men familjen har precis så att de klarar sig, och för att kunna köpa saker till Elina lånar Elin pengar av sin mamma. Elin undrar var hennes liv tar vägen - samtidigt som skulderna är på väg i kapp henne.
 
 
Elina Trason

Elina växte upp i en familj utan pappa, men det är hennes liv och hon är van vid det. Istället växte hon upp tills det att hon var sju med sin mamma, och de senaste fem åren medan mamman studerat har hon bott hos sin mormor och morfar samt kompisen Saga. Elina försöker se positivt på situationen, trots att de inte har mycket pengar gör hennes mamma sitt bästa, och det är Elins förtjänst att Elina finns - hon kunde ju faktiskt ha gjort abort. Men snart måste hon inse hur olikt hennes liv är jämfört med kompisarnas.
 
//Rolo
#1 - - Kaka - SIMSING.BLOGG.SE:

Ojoj, barn vid fjorton års ålder!