Tillbaka till Framtiden - Del 6

 
Hänt senast: Jag visade en video på familjen
 
Dagens avsnitt kommer att handla mest om Raven.
 
 
Lille Emeley tycker mycket om konst och att måla, precis som sin mamma. Eftersom det inte finns någon skola i Oasis Landing ägnar Emeley hela sina dagr åt konsten.
 
 
Raven sitter gärna och dricker varm choklad på morgonen samtidigt som hon läser dagens tidning. De dagar hon inte jobbar, det vill säga...
 
 
Greger ligger gärna i sängen på kvällarna och tittar på TV:n som finns i hans och Grederys rum.
 
 
Gredery tycker om att leka med framtidshissen, och eftersom familjen är rik har de råd med kostnaderna för elen som kommer till av allt detta åkande.
 
 
Raven testar att frysa in sig själv som ett experiment. Hon ligger helt, helt stilla, infrusen, utan att åldras eller vara hungrig eller törstig. Gredery upptäcker henne tillslut och Raven kommer ut.
 
 
När Raven kommer ut visar det sig dock att hon blivit sjuk, och måste därför stanna hemma från jobbet ett par dagar.
 
 
Hon testar också en ny dräkt med många funktioner som länge legat och skräpat hemma hos familjen. Den verkar funka superbra!
 
 
I sin nya dräkt testar Raven också sin jetpack. Rädd för att ramla är hon inte, i hela sitt liv har hon alltid velat högre upp på himlen.
 
//Rolo
#1 - - Sofijah:

Hej, en fråga. Asså jag har ju in i framtiden men hur får man den där dräkten och hissen? Jag hittat direkt inte dom sakerna.. Tack i förhand

Svar: Dräkten och hissen följer med till Limeted Edition, alltså kvantkraftspaketet
Rolo och Ida