Familjen Smith del: 1

Har spelat ganska väldigt mycket med henne så det blir nog ganska mycket om henne den kommande veckan.
Arizona hade precis packat upp alla saker hon hade med sig från sitt tidigare hem och liv. Hon firade kommit hit för att få njuta av solen och lugnet. Hon hade blivit utsliten av all stress på förra stället så nu tänkte hon börja om på nytt här i Isla Paradiso. Hon märkte redan nu när hon låg i det klara vattnet och simmade att hon kunde slappna av. Hon kände ingen stress, här trivdes hon.
Lite senare gick hon till parken i hopp om att hitta vänner. Hon hittade en kille som satt och fikade på gräset och började genast babbla i hopp om att få em vän.  Arizona upptäckte att de hade mycket gemensamt och tillslut erbjöd Rajan som han hette henne lite fika. De satt och pratade tills att det blev kväll innan hon gick hem med en varm känsla i magen.
Tidigt nästa morgon tyckte Ida att Arizona kunde få en snygg bränna men nej, det tog flera simstimmar för mig att fatta att jag inte hade Årstider expansionen nerladdad på nya datorn. Så Arizona fick gå till jobbet som badvakt på stranden.
Arizona tyckte att det var roligt att jobba på stranden. Där hon fick va ute och kunde gå och plaska i vattnet lite som hon ville.
Precis när hon behövde som mest gå på toan såg hon någon sjunka ner under vattnet så hon kasta sig ut i vattnet och drog in henne. Hon var tillockmed tvungen att utföra HLR på den stackars tjejen.
Det verkade inte bara vara Arizona som hade kul på stranden. Det var två gamlingar som stod och dansade inte långt ifrån.
Nätt hon kom hem från en rolig men slitsam dag prövade Arizona att grilla korv. Första gången blev de brända men andra gången blev som perfekta.
Isla Paradiso är en väldigt finnstad enligt mig. ( Ville bara kasta in det lite snabbt)
 
Det får nog vara det första avsnittet av Arizonas liv på Island Paradiso
 
//Ida
#1 - - Kaka - Simsing.blogg.se:

Lite kul att du inte förstod att Årstider inte var installerat, haha!

Svar: Ja, hon låg och solade i timmar... :)
Rolo och Ida

#2 - - Stephanie, Othersims:

Superkul! :D