Detektivkarriären

Dags för ännu en karriär som ni har önskat. Denna gången gör vi detektivkarriären, önskad av Ida.
 
Logg
Yrke: Detektiv
Kopplad Expansion: Drömjobb
Kopplad Prestanda: Logik, Lösa Fall, Spaningar
Bonus: Detektiver kan även välja "Lägre klassens polisarbete" på polisstationen
 
Nivå 1: Tjuvlyssnare
 
Arbetstider. Fri arbetstid
Lön: 275 §/vecka
 
Självmotivation kommer tvåa efter självbevarelsedrift i en detektivs ensliga karriär. Spåra brottslingar, lös mysterier och bevara freden- när simmarna drabbas av otur och de inte har någonannanstans att vända sig, så kommer de till dig! Om du klarar utmaningarna och kan hantera stressen kan du vänta dig ett liv fullt av intriger!
 
Nivå 2: Utredare för mindre brott
 
Arbetstider: Fri arbetstid
Lön: 340 §/vecka
 
Obetalda skulder och egendomsskador kanske dyker upp på löpsedlarna, men hårt arbete och hederligt undersökningsarbete ser till att jobbet blir gjort. Med ditt förstoringsglas blir ingen ledtråd för liten, så ge dig ut och börja jakten på nästa ledtråd.
 
Nivå 3: Överflödig Blodhund
 
Arbetstider: Fri arbetstid
Lön: 400 §/vecka
 
Du har tittat på tillräckligt många rättegångar på dagteve för att veta att det här inte blir något lätt gig. Det är analyser som gäller och det är du som ska se till rätta till alla orätter innan någon gör något överilat!
 
Nivå 4: Bluffutredare
 
Arbetstider: Fri arbetstid
Lön: 525 §/vecka
 
Det är dags att höja insatserna. Brottslingarna börjar bli listigare och listigare och för att hålla koll på deras brott måste du ta till egna trick. I en värld utan begränsningar skulle du alltid skratta sist, men tills vidare får du hoppas på att sökandet efter fingeravtryck ger några ledtrådar.
 
Nivå 5: Obskyr Ledtrådsframkallare
 
Arbetstider: Fri arbetstid
Lön: 650 §/vecka
 
Brottslighet lurar under den yta som hederliga invånare kallar för sitt hem. Som den senaste medlemmen av kvartersväktarna är det dags för dig att hjälpa till att skapa ett säkert område för alla. Håll utkik efter alla misstänkta aktiviteter, men kom ihåg- Inget fönstertittande!
 
Nivå 6: Snok
 
Arbetstider: Fri arbetstid
Lön: 850 §/vecka
 
Privatdeckare är inte bara en titel... det är förebud till att haffa skurkarna innan de ens fattar vad som hände. Greppa din utrustning och ge dig på gatorna, för träningen som ska göra dig till en superdeckare börjar nu.
 
Nivå 7: Licenserad snokare
 
Arbetstid: Fri arbetstid
Lön: 1 125 §/vecka
 
Träningen börjar löna sig och du lyckas smyga dig på skurkarna innan de ens fattar vad som är på gång. Nu tar du hand om tungviktarna så det kanske är dags att smutsa ned händerna och städa upp i stan. Du har blivit försäkrad om att killarna i blått kommer att titta åt andra hållet, så sätt igång!
 
Nivå 8: Orättvisans Bekämpare
 
Arbetstid: Fri arbetstid
Lön: 1 475 §/vecka
 
Ditt rykte har förekommit dig tack vare nyhterna om dina stora tillslag. Kvatersväktarna är riktigt imponerade av dig och de har nollat årets budget till korsningsvakterna för att kunna köpa en sprillans ny till dig istället. Gör dem inte besvikna!
 
Nivå 9: Plattfotad utredningsspecialist
 
Arbetstid: Fri arbetstid
Lön: 1 850 §/vecka
 
Brottslingarna har drivits ut ur stan i srivor och de lokala politikerna har lagt märke till det. När en medborgare kan vara kalysatorn som leder till en sån förändring så lägger polischefen märke till det. När du har myndigheterna på din sida kan du ta din verksamhet till nästa nivå.
 
Nivå 10: Privatdetektiv
 
Arbetstid: Fri arbetstid
Lön: 2 475 §/vecka
 
Du klarade det! Kuggfrågorna är avklarade, gåtornas gäckande, mysteriernas mästare! Du har haft många namn när stadens invånare har uttryckt sin tacksamhet. Men du har inte tid att vila på dina lagar, för plikten kallar och su svarar alltid. På med dina nya paltor och ge dig ut på gatorna.... brottslingarna måste få veta att privatdetektivens ögon alltid ser dem.
 

Nästa yrke blir en ny önskekarriär... men det är den sista, så önska gärna en karriär här.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Simslovers:

Det är en jätte bra historia! Jag ska nog önka något ;-). Vi har också en sims blogg den är ganska ny :-). www.tsimsf.blogg.se hoppas att du vill gå in på den.
Chiao
Simslovers

Svar: Åh, tack :) Vi tittar gärna in på er blogg, alltid kul med nya bloggar, det kan vara svårt att komma igång i början :D
Rolo och Dream