Arkitekturformgivarkarriären

 
 
 
Nu en ny önskekarriär, arkitekturformgivare, som egentligen är ett yrke. Arkitektturformgivarkarriären är önskad av Elina, och är den sista önskekarriären(än så länge i alla fall). Vill du tycka till om en ny karriär? Rösta här.
 
Logg
Karriär: Arkitekturformgivare
Kopplad expansion: Drömjobb
Kopplad Prestanda: Renovering, Målning, Omdömmen
 
Nivå 1: Textilhämtare
 
Arbetstider: 08.00-18.00
Lön: 272 §/vecka
 
Under kontorstid letar du reda på jobb i stan och börjar arbeta. Budgeten kanske är låg på botten, men  varje arketekturformgivare måste starta någonstans.
 
 
Nivå 2: Mönsterprickare
 
Arbetstider: 08.00-18.00
Lön 336 §/vecka
 
Du har lärt dig att få den mesta av färgen på väggen och inte över hela dig. Det är dags att ta ett kliv uppåt till större jobb med högre budget. Börja lära känna dina kunder och tillgodose deras önskningar så kommer du få mycket bättre arbetsbetyg.
 

Nivå 3: Placeringsplanerare
 
Arbetstider: 08.00-18.00
Lön: 400 §/vecka
 
Din karriär har fått en ganska bra start med några fina projekt bakom dig. Det är dags att sätta ihop en mapp som visar några av dina jobb. Du kanske kan använda den för att övertyga kvarterets simmar om att de behöver en superhjälte vid nästa renovering.
 
 
Nivå 4: Fen Shui-Fantast
 
Arbetstider: 08.00-18.00
Lön: 560 §/vecka
 
Du börjar få  självförtroende och dina kunder lägger märke till det. När budgeten blir för stram kan du leta efter gamla möbler som ber om att bli sålda - kunderna kommer inte att sakna den där gamla tavlan och inte kan de väl gillat den där slitna mattan. Du är arkitekturformgivare. Det är din åsikt som gäller.
 
Nivå 5: Dekordebutant
 
Arbetstider: 08.00-18.00
Lön: 584 §/vecka
 
Ryktet om din utsökta smak börjar sprida sig och lokalpressen har lagt märke till dina senaste jobb. Du har allmänhetens ögon på dig. Visa att du är den bästa designern i stan.
 
 
Nivå 6: Möbelmodelejon
 
Arbetstider: 08.00-18.00
Lön: 800 §/vecka
 
Nu när du börjar få strörre jobb- och större lönecheckar- förväntar sig kunderna mer av dig. Tänk på vem du är som designer och hur du bäst uttrycker det på ett sätt som tillfredställer dina kunders smak och behov. Det handlar inte bara om att få fler blad i din arbetsmapp! Det handlar om att skapa inredningar som simmar över hela världen kommer känna igen och älska.
 
 
Nivå 7: Mattornas Mästare
 
Arbetstider: 08.00-18.00
Lön: 1 120 §/vecka
 
Simmarna utsätts för ditt arbete över hela stan och känner igen din moderna stil! Det är dags att visa dem att du inte är en lyckost som snubblade över två eller tre mönster som råkade passa ihop. Hypnotisera befolkningen med dina lysande färgkombinationer och stiliga mönsterspelser!
 
 
Nivå 8: Estetisk Arkitekt
 
Arbetstider: 08.00-18.00
Lön: 1 140 §/vecka
 
Arkitektdesigner berikar liv geom att göra om utrymmen där simmarna bor och arbetar. Du har gjort många av dina grannar väldigt glada genom ditt epertmässiga användande av dina sekundära och mästerliga färger. Din snobbiga design är känd över hela världen efter att ha varit med i en artikel i en av de bästa arkitekturtidningarna. Berömmelse och rikedom har redan trillat ner i dina fickor och större framgångar finns vid horisonten.
 
Nivå 9: Stilsultan
 
Arbetstider: 08.00-18.00
Lön: 1 520 §/vecka
 
De  avgudar dig i modellbutikerna. Granitblcok flygs in från hela världen i hopp om att du ska välja dem till något av dina projekt. Kunderna bönfaller dig om att prata modeshopping med dem. Fortsätt med bländande formeri. Hårt arbete och sensationella färgkombinationer kommer se till att du inte blir gårdagens modefluga!
 
 
Nivå 10: Designdiktator
 
Arbetstider: 08.00-18.00
Lön: 2 480 §/vecka
 
Du är ett välkänt namn i stugorna. Alla vill att du ska komma till deras talkshow och blända pubilken med din insikt om snobbig stil. Simmar från alla världens hörn drömmer om att du ska styla om deras hem för att ge deras ointressanta liv ny mening. Nu när världen följer varje penseldrag och begrundar varje färgkombination, bör du skapa något exaptionellt som hela världen kommer att minnas!